Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea pat Hazo Nyx Brown, 27+3 memory, 160X200cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Hazo Nyx Brown este un model de saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate medu si un confort sporit. Este o saltea recomandata persoanelor a carora greutate nu depaseste 120 de kg.

Salteaua Hazo Nyx Brown este prevazuta cu arcuri Bonell avand doua compartimente: cel inferior care reprezinta baza, unde se afla si arcurile Bonell acoperite cu mai multe straturi de spuma poliuretanica de mare densitate si un compartiment superior realizat din doua straturi de spuma Memory Foam. Aceasta reuseste sa asigure o sustinere optima a corpului, fara sa va afundati in saltea, distribuind greutatea corpului in mod uniform pe toata suprafata sa. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Modul de intretinere al produsului este unul foarte usor, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Totusi, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul. In plus, prezinta o garantie din partea producatorilor destul de mare, de 5 ani.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime, respectiv 30 cm grosime, avand o greutate de 38 de kg.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Hazo Nyx Brown este o saltea surprinzator de buna ce ofera un nivel de confort optim, asigurand un somn linistit si relaxant. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca a fost o reala surpriza placuta. Se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, iar multi dintre ei au declarat ca este cea mai confortabila saltea pe care s-au odihnit pana acum. Fermitatea este una medie, exact ceea ce aveau nevoie, dar si suficient de groasa incat sa poata asigura o sustinere eficienta si un confort sporit. O recomanda cu toata increderea mai departe si considera ca au facut alegerea potrivita. In plus, dupa parerea lor, pordusul vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Hazo Nyx Brown 160x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Grosime de 30 cm
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Arcuri Bonell
  • Garantie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *