Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Set Saltea SATURN Memory Plus plus pilota vara microfibra 200×220, 180x200x20

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

SATURN Memory Plus este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie, ce pune la dispozitia utilizatorului un  nivel de fermitate mediu spre ridicat. Totodata, trebuie stiut faptul ca aceasta saltea poate fi o optiune pentru toti cei care au o greutate de pana la 100 de kg.

Salteaua SATURN Memory prezinta in compozitia sa spuma poliuretanica si spuma cu memorie, iar cele doua fete vor fi utilizate in functie de sezon: de vara, respectiv de iarna. Aceasta are capacitatea de a urma liniile corpului si de a ameliora punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchimilor si bazinului pentru a permite muschilor sa se relaxeze in totalitate, iar pe de alta parte, sa optimizeze circulatia sangelui.

Husa produsului este realizata din microfibra poliester, avand ca principal avantaj posibilitatea de a o detasa si de a o spala in masina de rufe la temperatura de 45 de grade Celsius, asigurandu-i astfel o curatare optima.  Mai mult decat atat, specialistii recomanda intoarcerea saltelei periodic de pe o parte pe alta, pentru a ii asigura in acest fel o uzura uniforma. In plus, producatorii ofera o garantie de 5 ani pentru acest model de saltea.

Salteaua analizata prezinta urmatoarele masuri: 180 cm latime, 200 cm lungime, respectiv 20 cm grosime, alaturi de o greutate de 25 kg.

Salteaua SATURN Memory Plus vine insotita si de o pilota realizata din microfibra ce masoara 200 cm latime si 200 cm lungime. Aceasta prezinta si ea avantajul de a putea fi spalata, dar mai ales, igienizata in masina de rufe la temperatura de 95 de grade Celsius.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

SATURN Memory Plus este o saltea destul de buna, confortabila si rezistente, ce asigura un somn linistit pe toata durata noptii. Cumparatorii actuali sunt si ei foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca somnul lor s-a imbunatit remarcabil. In plus, au fost incantati de faptul ca pot igieniza asa cum trebuie husa, aspect foarte important pentru ei fiindca vor sa se bucure intotdeauna de un mediu curat. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: SATURN Memory Plus

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Husa detasabila
  • Spuma cu memorie
  • Garantie destul de mare
  • Pilota cadou

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *