Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea superortopedica LUNA + CADOU, 180x200x20

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteua Luna face parte din gama saltelelor superotopedice ce vine la pachet cu un pret foarte bun. Ofera un nivel de fermitate mediu spre ridicat, drept pentru care aceasta poate fi folosita cu incredere inclusiv de catre cei ce sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui, sigura conditie fiind aceea de a nu depasi greutatea maxima de 90 de kg de persoana.

Salteaua superotopedica Luna preiznta o plasa de arcuri de tip Bonell din sarma otel-carbon cu diametrul de 2.2 mm, spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mp si o grosime de 2 cm. Aceasta distribuie in mod uniform greutatea corpului pe suprafata sa, asigurand astfel o pozitie naturala coloanei vertebrale. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet, oferind si o circulatie sanguina mai buna.

Husa produsului este realizata din microfibra ce va fi usor de intretinut. Este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic produsul. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice pe suprafata sa pentru ca ar putea fi deteriorat ireversibil. In acelasi timp, producatorii recomanda sa intoarceti salteaua de pe o parte pe alta periodic, pentru a ii asigura o uzura uniforma. Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 24 de luni.

Interesant si important de amintit este faptul ca saltea vine la pachet si cu o husa cadou ce ofera o mai buna protectie saltelei, putand fi spalata fara probleme in masina de spalat rufe.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime, avand o greutate de 30 de kg.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua Luna poate fi o alternativa convenabila, ce asigura o sustinere eficienta corpului in timpul somnului. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna, salteaua fiind confortabila, adaptandu-se foarte usor cu nivelul de fermitate al acesteia. In plus, husa le este de foarte mare folos pentru ca nu au mai fost nevoiti sa cumpare alta separat. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

Opinii pe scurt: 180x200x20

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Arcuri Bonell
  • Usor de intretinut
  • Husa cadou

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *