Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 180 x 200 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical este un model de salte arealizata din spuma poliuretanica si spuma cu memorie, punand la dispozitie un nivel de fermitate mare, oferind o sustinere eficenta corpului. Poate fi o alternativa buna chiar si pentru cei care sufera de probleme  la nivelul spatelui, insa, singura conditie este ca greutatea sa nu depaseasca 100 de kg de persoana.

Salteaua Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical prezinta doua straturi: un strat superior alcatuit din 2 cm de spuma memory Aquagel Airfresh cu densitatea de 50 kg/mc si un strat inferior format din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience ce are o densitate de 30 de kg/mc. Gratie spumei cu memorie, greutatea corpului este distribuita in mod uniform pe suprafata acesteia, ameliorand punctele de presiune din zona cotelor, umerilor, bazinului si genunchilor, pentru ca musculatura sa se poata relaxa in totalitate. Mai mult decat atat, aceasta permite scaderea temperaturii cu 3-4 grade Celsius, oferind un confort termic potrivit.

Banda perimetrala 2D localizata pe marginea saltelei asigura o ventilatie interna optima, eliminand eficient umezeala rezutlata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau, iar tu te veti putea bucura de un mediu curat.

Husa a fost prevazuta cu fibre de bambus, contribuind la un mediu curat si sanatos. In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa, fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul. In plus, o data la trei luni va trebui sa fie intoarsa de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime, avand o greutate de 30 de kg.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical este un model ce asigura o sustinere potrivita corpului, oferind un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc bine pe suprafata ei, iar cei care se confruntau cu dureri de spate, acestea s-au ameliorat sau chiar au disparut. Dimineata se trezesc mult mai relaxati, ceea ce i-a determinat sa recomande salteaua mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 180x200 cm

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Proprietati ortopedice
  • Banda perimetrala 2D
  • Husa din baumbus

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *