Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Eco Memory Axon 180x200x17 + Husa saltea Cadou – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Eco Memory Axon este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Totodata, aceasta poate fi folosita de catre persoane a caror greutate nu depaseste 90 de kg.

Salteaua Eco Memory Axon este prevazuta cu un nucleu alcatuit din 14 cm de spuma poliuretanica ce are o densitate de 28 kg/mc. Pe partea superioara prezinta un strat de 2 cm de spuma memory, iar pe partea inferioara prezinta vata cu densitatea de 150 g/mp. Spuma cu memorie are capacitatea de a regla temperatura corporala, oferind un confort termic optim.

Husa produsului este realizata din material tip Jacquard fiind hipo-alergenica. In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Pe de alta parte, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa.

Acest model de saltea are o garantie de 3 ani. Totodata, masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 17 cm grosime, avand o greutate de 22 de kg. In plus, achizitionand aceasta saltea, veti primi cadou din partea cumparatorilor o husa potrivita acesteia care o va proteja mai bine. Respectiva husa va putea fi spalata fara probleme chiar si in masina de spalat rufe oferindu-i astfel o igienizare potrivita departe de bacterii si acarieni.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Eco Memory Axon este un model de saltea realizata din spuma poliuretanica si spuma cu memorie, ce ofera un nivel de confort optim si un somn linistit. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale, intrucat salteaua s-a dovedit a fi exact pe placul lor. Se odihnesc extrem de bine pe suprafata acesteia, iar dimienata sunt mult mai relaxati si mai bine odihniti. In plus, apreciaza faptul ca vine la pachet si cu o husa de protectie, pe care nu mai este nevoie sa o achizitioneze separat. De aceea, au recomandat-o si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Eco Memory Axon 180x200x17

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Husa saltea anti-bacteriana
  • Usor de intretinut
  • Husa de protectie cadou

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *