Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea PREVI Atena Memory-Foam 4 cm, 180 x 200 cm – Review si Pareri avizate

Saltea PREVI Atena Memory-Foam 4 cm, 180 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

PREVI Atena Memory-Foam 4 cm este o saltea realizata din spuma cu memorie prevazuta cu un nivel de fermitate mediu, oferind un somn de calitate pe tot parcusul noptii. Are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana, aspect de care trebuie sa tineti cont in cazul fiecarui model.

Salteaua PREVI Atena Memory-Foam este formata din trei straturi: un strat inferior realizat din 10 cm de poliuretan si 2 cm de memory in partea matlasata, un strat central din 1.5 cm de poliuretan, un al strat central din 4 cm de poliuretan si un strat superior din 4 cm de spuma Memory-Foam impreuna cu 2 cm de memory in partea matlasata. Spuma vasco-elastica memory are capacitatea de a reactiona la greutatea si caldura corporala, oferind un suport optim corpului pe tot parcursul noptii. In plus, se muleaza pe formele si amelioreaze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.  Totodata, gratie proprietatilor ortopedice, salteaua va oferi coloanei vertebrale o pozitie corecta, ameliorand probleme precum scolioza, hernia sau sciatica.

Banda tridimensionala amplasata pe lateral permite patrunderea aerului in interiorul saltelei, oferind o ventilare constanta si indepartand eficient umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

In ceea ce priveste modul de intretinere al produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de substante chimice de curatare pe suprafata acesteia. In plus, ar fi bine ca o data la trei luni sa o mutati de pe o parte pe cealalta inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare, sa asteptati pana la 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Dimensiunile saltelei sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime, avand o greutate de 24 de kg.

Concluzii si Pareri

PREVI Atena Memory-Foam 4 cm este o saltea foarte buna, ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort sporit. Cumparatorii confirma faptul ca este o saltea de calitate, foarte confortabila si rezistenta. Sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata ei si sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna. In plus, considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

Review pe scurt: PREVI Atena Memory-Foam 4 cm 180x200 cm

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila si rezistenta
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *