Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Kennto Pocket Premium 90x200x22 cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Kennto Pocket Premium este o saltea realizata din arcuri individuale ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind potrivita si pentru persoanele care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 115 kg de persoana.

Salteaua Kennto Pocket Premium este prevazuta cu o structura din arcuri Pocket Spring cu dimaetrul de 60 de cm realizate din sarma otel carbon de 1.9 mm impachetate individual in saculeti textili, TNT realizate din fibre nereciclate de 15 g/mp si invelite in spuma poliuretanica ce are o grosime de 3 cm. Arcurile saltelei ofera o rezistenta destul de buna fiind captusite in buzunare separate ce permit miscarea individuala a fiecarui arc si sporind durabilitatea saltelei. In plus, impiedica propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Husa saltelei este realizata din tesatura strech matlasata, fiind placuta la atingere. In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata acesteia, fiindca ar putea fi degradata ireversibil. In plus, garantia oferita pentru aceasta saltea este de 24 de luni.

Dimensiunile  modelului in discutie sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 22 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Kennto Pocket Premium este un model cu ofera o fermitate mare, dar si o sustinere eficienta corpului in timpul somnului. Persoanele care deja au achizitionat produsul sustin ca desi este o saltea ferma s-au obisnuit destul de repede cu ea, iar acum pot confirma faptul ca nivelul de confort si calitatea somnului s-au imbunatatit in mod considerabil. Cei care sufereau de diverse afectiuni spun ca durerile de spate s-au ameliorat, iar in unele cazuri chiar au si disparut. Nu au ce sa ii reproseze momentan, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Kennto Pocket Premium 90x200x22 cm

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Arcuri impachetate individual
  • Husa placuta la atingere
  • Previne dispersia miscarilor

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *