Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea DORMIT SPUMA FEELING FOAM de 12 cm, 110×190 – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

DORMIT SPUMA FEELING FOAM este o saltea realizata din spuma poliuretanica, ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind potrivit si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Insa, trebuie sa stiti ca aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 80 de kg de persoana.

Salteaua DORMIT SPUMA FEELING FOAM ofera importante proprietati anatomice, reusind astfel sa asigure o sustinere eficienta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest mod muschilor sa se relaxeze complet, imbunatatind chiar si circulatia sangelui. Mai mult decat atat, nu permite propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, intrucat este nevoie doar sa aspirati si sa aerisiti periodic produsul. Pe de alta parte, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Modelul in discutie masoara 110 cm latime, 190 cm lungime si 12 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

DORMIT SPUMA FEELING FOAM este o saltea foarte accesibila ca pret, dar care are posibilitatea de a oferi un somn linistit, dar mai ales, sanatos. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea declarand ca ofera sustinerea potrivita corpului, fiindca cei mai multi se confrunta cu dureri de spate. De asemenea, acestia sustin ca durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut, iar acum se pot bucura de un somn mai linistit. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata, drept pentru care au recomandat-o si cunoscutilor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: DORMIT SPUMA FEELING FOAM 110x190

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati anatomice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *