Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea Delux Dream Confort cu Arcuri, 180x200x24 cm : Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Salteaua Delux Dream Confort este un model ortopedic ce dispune de plasa cu arcuri asigurand un nivel de fermitate ridicat, timp in care sustine corect si eficient intregul corp. In acelasi timp, modelul analizat are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 160 de kg de persoana, oferind o buna rezistenta.

Delux Dream Confort prezinta, la baza, sistem de arcuri Bonell, un strat dublu de feltru, primul fiind mai tare, iar al doilea mai moale, asigurand o elasticitate buna, dar si confort sporit. In zonele laterale, dispune de spuma cu densitate ridicata, dar si de manere spaeciale ce ofera o manevrare facila. Arcurile de tip Bonell sunt fabricate din otel carbon si tratate termic oferind o buna fiabilitate in timp. Spuma poliuretanica de inalta densitate sustine corect corpul si ofera coloanei vertebrale o pozitie corecta. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand muschilor sa se relaxeze in totalitate.

Husa saltelei este fabricata din tricot moale si extrem de placut la atingere, asigruand protectie impotriva alergenilor, acarienilor si bacteriilor.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficient doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu este recomandata utilizarea produselor chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora produsul.

Modelul in discutie masoara 180 cm  latime, 200 cm lungime si 24 cm grosime, avand o greutate de 45 de kg. In  acelasi timp,salteaua vine la pachet cu o garantie de 36 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Delux Dream Confort este o saltea ferma, ce sustine eficient corpul, asigurand o pozitie corecta in timpul somnului. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca nu le-a fost dificil sa se adapteze nivelului de fermitate. Este exact ceea ce aveau nevoie, durerile de spate ameliorandu-se progresiv. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Delux Dream Confort 180x200x24 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bumbac tratat
  • Proprietati ortopedice
  • Manere pentru o manevrare usoara
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *