Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Cele mai bune saltele Dormeo

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Calitatea somnului  ne poate influenta in mod direct calitatea vietii, nivelul de energie si randamentul oferit pe parcursul zilei, iar pentru un somn bun este nevoie de o saltea potrivita. O saltea potrivita nu va va crea niciodata dureri de spate sau insomnii, ci va va permite sa va relaxati foarte bine in timpul noptii, pentru ca dimineata sa fiti mai energici si mai relaxati.

Saltelele Dormeo reprezinta la ora actuala una dintre cele mai bune game de pe piata ce va pot oferi un somn de inalta calitate, fiind si solutia ideala impotriva durerilor de spate.

Gama de saltele Dormeo vine la pachet cu o serie de caracteristici extrem de  importante. In primul rand, este vorba despre materialul din care sunt realizate si tehnologia folosita astfel de Dormeo se focuseaza extrem de mult pe acest aspect, imbinand eficient materialele naturale cu cele sintetice, asigurand astfel un bun confort. Astfel, exista atat saltele Dormeo din spuma, latex, cu arcuri, dar si alte diverse combinatii, in functie de preferinte.

Saltele Dormeo realizate din spuma pot fi alcatuite din unul sau mai multe straturi de spuma in functie de confortul dorit. Putem discuta atat despre spuma poliuretanica, elastica sau cu memorie, depinzand de situatie, respectiv daca exista probleme de sanatate.

Latexul este recomandat pentru sezonul calduros, lasand pielea sa respire. Poate fi o varianta optima pentru cei care se confrunta cu kilograme in plus.

Fibra de cocos este alegerea ideala pentru persoane care se confrunta cu diverse alergii. In plus, poate fi o optiune buna si pentru cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui caci este un material mai dur.

Referitor la tehnologia folosita, este important de punctat faptul ca saltelele cu arcuri sunt mai ferma si asigura o mai buna circulatie a aerului in interiorul sau, in timp ce saltelele fara arcuri sunt recomandate pentru persoane alergice, avand un grad mai mare de igiena. In plus, sunt usor de curatat, foarte confortabile si previn propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont in alegerea saltelei potrivite se refera la fermitatea acesteia. O saltea cu fermitate scazuta ce ofera de departe un confort ridicat este alegerea ideala pentru persoanele care nu se confrunta cu vreo afectiune la nivelul spatelui. O saltea cu fermitate medie este varianta optima intrucat nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale. Varianta cu fermitate ridicata este, in general, preferata de persoane care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui.

Grosimea saltelei este un alt subiect asupra careia sa va indreptati atentia. Aceasta trebuie aleasa, in primul rand, in functie de greutatea utilizatorilor. Daca acestia au o greutate mai mica fiecare, atunci pot opta si pentru o saltea mai subtire. Insa, daca greutatea este una mai mare, atunci singura varianta ramana alegerea unei saltele mai inalte. In mod cert, conteaza foarte mult si tipul saltelei alese. Insa, pentru un confort cat mai bun, recomand alegerea unui model care sa aiba o grosime de cel putin 16 cm.

 

Top 3 cele mai bune saltele Dormeo

 

Saltea cu 3 zone de confort iMemory S Plus

Saltea cu 3 zone de confort iMemory S Plus

 

iMemory S Plus este o saltea ce ofera trei zone de confort pentru o sustinere eficienta a corpului. De asemenea, prezinta patru niveluri de fermitate in functie de preferinte si de nevoi. Tratamentul Re-vitalize este un lichid special care contine substante cu rolul de a imbunatati calitatea somnului, de a oferi un plus de energie si de a creste nivelul de relaxare. Datorita nucleului reversibil, se poate transforma foarte usor intr-o saltea mai tare sau mai moale.


Saltea Air Comfort

Saltea Air Comfort dormeo

 

Air Confort este o saltea prevazuta cu spuma, ce ofera doua nivele de fermitate si dispune de un sistem inovator de ventilare a aerului. Arcurile din spuma Ecocell asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Sustinerea ergonomica pentru zonele individuale ale corpului ajuta la ameliorarea durerilor de spate, ofera o pozitie naturala corpului si permite musculaturii sa se relaxeze eficient.


Saltea Ortopedică 16 cm Aloe Vera

Saltea Ortopedică 16 cm Aloe Vera

 

Salteaua Ortopedica Dormeo Aloe Vera este prevazuta cu un nucleu realziat din spuma Ecocell pentru o buna ventilare si prospetime. Fiind o saltea tare este potrivita si pentru peroane care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Husa este realizata din fibra sintetica anti-alergica tratata cu Aloe Vera, oferind proprietati antibacteriene.


 

Top 3 cele mai bune saltele Dormeo cu spuma cu memorie

 

Saltea Hybrid Premium Air+ Select cu 5 zone confort

Saltea Hybrid Premium Air+ Select cu 5 zone confort

 

Hybrid Premium Air+ Select este o saltea premium a carei grosime este de 27 cm oferind, de departe, un somn de inalta calitate. Nivelul de fermitate oferit este de mediu spre ridicat, punand la dispozitie cinci zone de confort pentru o sustinere personalizata a fiecarei parti a corpului. Nucleul dublu permite alegerea suprafatei de dormit mai tare sau mai moale. De asemenea, ofera proprietati anteriene si antialergice fiind indicata si pentru persoanele care se confrunta cu diverse afectiuni respiratorii.


Saltea cu 3 zone de confort si 4 niveluri fermitate iMemory Silver

Saltea cu 3 zone de confort si 4 niveluri fermitate iMemory Silver

 

iMemory Silver este salteaua ce pune la dispozitia utilizatorului trei zone de confort si patru niveluri de fermitate. Asigura astfel un somn de calitate, un nivel de confort optim pentru fiecare partener in timpul somnului. Totodata, ionii de argint impiedica dezvoltarea bacteriilor, opreste fluxul nutrientilor si ajuta la regenerarea celulara.


Saltea 18 cm cu 3 zone de confort Fresh Prima II

Saltea 18 cm cu 3 zone de confort Fresh Prima II

 

Fresh Prima II este o saltea realizata din spuma Ecocell ce ofera un nivel de confort ridicat, dar si o sustinere eficienta corpului. Tehnologia Octasping ofera o buna adaptabilitate, flexibilitate si confort. In plus, beneficiaza de proprietati antibacteriene si antialergenice, fiind indicata si pentru persoanele care sufera de alergii respiratorii sau chiar astm.


 

De ce sa alegi o saltea Dormeo?

Principalul argument pentru care ar trebui sa optezi pentru o saltea Dormeo se refera la calitatea materialelor folosite. Fara dubii, Dormeo pune accent pe calitate, alegand materiale superioare pentru a va putea asiugra un somn relaxant si de a satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte. Folosind materiale calitative, implicit, discutam si despre o buna rezistenta a produselor in timp.

Saltelele Dormeo nu se uzeaza atat de repede precum majoritatea modelelor de pe piata, iar acest lucru este demonstrat si de garantia foarte mare cu care vine la pachet. Daca cele mai ieftine modele de saltele Dormeo au o garantie destul de buna, de 6 ani, cele mai scumpe variante Dormeo depasesc garantii de 15 ani.

De asemenea, un alt avantaj oferit de Dormeo este posibilitatea de a testa salteaua. Astfel, unele modele permit o testare incepand de la 30 de nopti, in timp ce modelele mai scumpe ofera o perioada gratuita de testare de 100 de nopti. Daca nu esti incantat de produs pe durata testarii, o poti returna fara probleme.

In plus, modelele disponibile ofera si o varietate de dimensiuni pentru orice tipologie de pat, fie ca discutam despre paturi single sau matrimoniale.

Mai mult decat atat, saltelele Dormeo sunt testate clinic, avand un program foarte bine pus la punct de control al calitatii tocmai pentru a obtine performante mari, durabilitate buna si certificare. Responsabilitatea este un alt principiu de baza al companiei Dormeo motiv pentru care aduce pe piata produse ecologice, ce nu contin substante daunatoare, atat pentru a ne proteja noua sanatatea, cat si pentru sanatatea planetei.

Descopera cele mai bune saltele!

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Diana spune:

    Am avut ocazia sa testez multe saltele si fara doar si poate Dormeo este cea mai buna alegere. Recomand cu incredere!

  2. Maria Lupau spune:

    Chiar sunt cele mai bune saltelele Dormeo! Avem atat noi, cat si parintii. Sunt extrem de confortabile si rezistente

  3. Crina spune:

    Dormeo iMemory S Plus cea mai buna saltea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *