Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Eucalyptus Therapy Green Future, Memory, Husa cu tratament antimicrobian si uleiuri esentiale de Eucalypt, Super Ortopedica, 180×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Eucalyptus Therapy Green Future este o saltea ortopedica ce pune la dispozitie utilizatorului un nivel de fermitate ridicat, fiind indicat si pentru persoane care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Aceasta poate fi o alternativa buna pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua Eucalyptus Therapy Green Future are la baza spuma elastica Green Form HD prevazuta cu celulatie deschisa, oferind o sustinere anatomica intregului corp si o pozitie corecta coloanei vertebrale. De asemenea, stratul de confort dins puma Green Therm Memory reactioneaza eficient la caldura corporala, se muleaza pe formele corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel muculaturii sa se relaxeze complet. Totodata, previne propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Interesant de stiut este si faptul ca salteaua poate fi utilizata pe ambele parti oferind nivele de fermitate diferite. Astfel, pe o parte este foarte ferma fiind prevazuta cu un strat de confort din fibre naturale si o parte mai moale prevazuta cu un strat de confort de 2 cm din spuma memory. Ramane un model confortabil indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe burta sau pe lateral.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa, clor si nici nu se calca, fiindca riscati sa deteriorati ireversibil produsul.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar, ca dupa despachetare, as asteptati circa 72 de ore pentru a avea timp sa isi revina la forma initiala si sa poata fi utilizata. Pe de alta parte, nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 17 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Eucalyptus Therapy Green Future este o varianta buna de saltea, fiind potrivita si pentru cei cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, oferind o sustinere eficienta corpului. Cumparatorii actuali al caror numar nu este deloc mic sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, reusind sa sustina foarte bine corpul si sa asigure coloanei vertebrale o pozitie corecta. De asemenea, este si foarte usor de intretinut, iar in ansamblu sunt de parere ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Eucalyptus Therapy Green Future 180x200 cm

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut
  • Doua nivele de fermitate

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *