Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea superortopedica, Ideal Sleep, Hotel Line Lux Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

0
(0)

Ideal Sleep Hotel Line Lux face parte din gama saltelelor ortopedice ce ofera un nivel de fermitate ridicat, asigurand si o sustinere optima corpului. Poate fi o alternativa excelenta si pentru persoanele care se confrunta cu afectiuni la nivelul spatelui, timp in care poate sustine o greutate impresionanta de 140 de kg de persoana.

Salteaua superortopedica Ideal Sleep Hotel Line Lux are la baza arcuri Bonnell si spuma elastica Wellform HD, respectiv spuma Hypersoft pentru un suport ortopedic si anatomic foarte bun.  Placile de poliuretan cu grosimea de 3 cm sunt prezente pe ambele fete ale saltelei, aceasta fiind reversibila. Astfel, o veti putea folosi pe ambele parti.

Intretinerea saltelei este foarte simpla. Se recomanda aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea sa o deterioreze ireversibil. Mai mult decat atat, recomanda intoarcerea ei de pe o parte pe alta inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara.

Pentru ca este expediata sub forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati dupa despachetare circa 48 de ore. In acest timp isi va putea reveni la forma initiala si va punea fi utilizata. Atentie si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Inaltimea saltelei este de 25 de cm si este disponibila intr-o gama destul de variata de nevoi atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Ideal Sleep Hotel Line Lux este o saltea superortopedica ferma, dar confortabila, ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, fiind un produs foarte confortabil. Multi dintre acestia se confruntau cu dureri de spate care s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Ideal Sleep Hotel Line Lux

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *