Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Basic Revance Memory 14 cm spuma HR + 6 cm memory + Perne Bonus : Review si Pareri personale

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Salteaua Basic Revance Memory este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate scazut, deci discutam despre o saltea moale. Totodata, aceasta este potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 130 de kg.

Basic Revance Memory este formata dintr-un strat de 14 cm de spuma HR ce asigura o sustinere eficienta corpului si confort sporit, dar si dintr-un strat de 6 cm de spuma memory ce contribuie la un bun confort. Husa produsului este fixa si este matlasata cu vata antialergica. De asemenea, prezinta butoane de aerisire pe fiecare parte, permitand eliminarea rapida a umezelii rezultate in timpul somnului.

Modelul in discutie este realizat din materiale provenite din Germania, Belgia, Ungaria si Franta. Partea interesanta este ca producatorii ofera o perioada de 30 de zile in care puteti testa salteaua, iar daca nu v-a convins, o puteti returna fara probleme.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

De asemenea, salteaua Basic Revance Memory are avantajul de a putea fi achizitionata intr-o gama extrem de variata de dimensiuni. Va fi imposibil sa nu gasiti varianta potrivita nevoile voastre. In plus, vine la pachet cu o garantie mare de 10 ani.

Concluzii si Pareri

Salteaua Basic Revance Memory este o varianta foarte buna pentru cei care isi doresc o saltea moale pe care sa se odihneasca in tihna. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata, fiindca salteaua este exact asa cum isi doreau si se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Apreciaza faptul ca o pot gasi intr-o gama foarte ampla de dimensiuni, este usor de intretinut si bonus au primit niste perne confortabile. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Basic Revance Memory

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Disponibila in foarte multe variante de dimensiuni
  • Garantie de 10 ani
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *