Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea ortopedica cu arcuri si lana Uk Imperial, 26 cm : Review si Sfaturi utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Uk Imperial este o saltea din gama celor ortopedice ce oera o sustinere eficienta intregului corp, putand fi folosita si de catre persoanele care se confrunta cu diverse probleme la nivelul spatelui. Aceasta pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Saltea ortopedica Uk Imperial prezinta in compozitie arcuri si lana, arcurile avand o grosime de 2.4 cm. Este un model foarte confortabil, prevazut cu doua fete – o fata de vara si o fata de iarna, asigurand astfel un confort termic optim. Materialele din care este realizata sunt importante din Belgia, Germania, Ungaria si Franta, oferind o rezistenta foarte buna in timp.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, lucrurile sunt destul de simple. Este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica, fiind recomandata evitarea utilizarii produselor chimice pe suprafata sa, pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 26 de cm si poate fi achizitionata intr-o gama extrem de variata de dimensiuni, fie ca discutam despre un pat matrimonial, fie destul unul single. In plus, vine la pachet cu o garantie de 10 ani.

Un alt avantaj oferit de producatorii Somproduct se refera la posibilitatea de a testa timp de 30 de zile produsul, iar daca nu sunteti multumiti o puteti returna.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Uk Imperial este un model pe care il puteti lua in calcul, oferind o sustinere ortopedica si un somn linistit. Cumparatorii au declarat ca pentru ei au fost o alegere excelenta, fiindca majoritatea se confruntau cu dureri de spate care s-au ameliorat sau chiar au disparut de cand se odihnesc pe suprafata acesteia. De asemenea, este usor de intretinut si indiferent de dimensiunile de care ai nevoie, este imposibil sa nu gasesti ceea ce iti trebuie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Uk Imperial

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Fata vara, fata iarna
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Garantie de 10 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *