Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea ortopedica Ortopedicus Aloe Vera Memory 15+3 | Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Ortopedicus Aloe Vera Memory 15+3 este o saltea ortopedica ferma ce ofera o buna sustinere corpului, fiind potrivita si pentru persoane care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua Ortopedicus Aloe Vera Memory 15+3 este o varianta ortopedica si anatomica ce se muleaza pe forma corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet, timp in care imbunatateste si circulatia sangelui. Este gandita si proiectata in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile. Spuma inteligenta Grun Tech de inalta densitate previne dispersarea miscarilor partenerului in timpul somnului si distribuie inmod egal greutatea corpului. Spuma cu memorie de 3 cm imbunatateste nivelul de confort.

Husa tip Aloe Vera este foarte placuta la atingere, iar avantajul cel mai important se refera la posibilitatea de a o detasa fiind prevazuta cu fermoar. Astfel, o veti putea spala si igieniza la temperatura de 30 de grade Celsius. Husa este groasa, dublu matlasata pe zonele de confort, asigurand un mediu curat si sanatos.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 12 ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Este disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni, potrivite atat pentru patul single, cat si pentru cel matriomonial. In plus, vine la pachet cu o garantie de 60 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Ortopedicus Aloe Vera Memory 15+3 este o varianta foarte buna chiar si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni oferind o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata saltelei, iar durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Ortopedicus Aloe Vera Memory 15+3

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizata din materiale de calitate
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Husa detasabila si lavabila
  • 5 zone pentru suport optim

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *