Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica iSleep, Natura Relax, 180x200x18cm | Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

iSleep Natura Relax face parte din seria saltelelor ortopedice ce ofera un nivel de fermitate medie putand fi o optiune buna si pentru persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni sau disconfort la nivelul spatelui. Totodata, aceasta vine la pachet cu o garantie foarte mare, de 16 ani.

Salteaua iSleep Natura Relax este fabricata in Italia si prezinta un nucleu cu grosimea de 16 cm realizat din spuma foarte elastica ce asiugra o buna sustinere corpului. Totodata, dispune si de un strat moale din fibre anti-alergice pe fiecare fata a saltelei asigurand astfel un mediu mai curat si igienic de odihna.

Husa produsului este realizata din material textil si beneficiaza de tratament antialergic si antibacterian, ce contribuie deopotriva la obtinerea unui mediu mai sanatos in care sa va odihniti voi si cei dragi.

Pentru ca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, odata despachetata, va avea nevoie de cel putin 24 de ore pentru a is putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Desfaceti cu mare atentie ambalajul pentru a preveni deteriorarea produsului.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, fiind recomandata doar aspirarea si aerisirea periodica. In schimb, nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare fiindca exista riscul deteriorarii ireversibile a produsului.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime si 200 cm lungime, alaturi de o grosime de 18 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua iSleep Natura Relax este un model ortopedic foarte rezonabil ca pret, ce poate asigura o sustinere eficienta corpului si un somn confortabil. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere potrivita optand pentru acest produs pe suprafata careia se odihnesc foarte bine. Cei mai multi au confirmat faptul ca dimineata nu se mai trezesc cu dureri de spate, ci sunt mult mai relaxati si mai bine odihniti. Prin urmare, o recomanda si altor persoane apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: iSleep Natura Relax 180x200x18cm

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Confort sporit
  • Antialergica
  • Garantie 16 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *