Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Topper saltea Sweet Lavender Ted, 140×200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Sweet Lavender Ted este un topper interesant ce asigura un nivel de confort sporit, indiferent de suprafata pe care este asezat. Tocmai acesta este si rolul topper-ului, de a transforma o saltea foarte incomoda sau o canapea dura intr-una foarte confortabila, pe care sa te poti odihni linistit pe toata durata noptii.

Acest model de topper reuseste sa elimine senzatia de disconfort chiar si in cazul saltelelor vechi, asigurand o pozitie corecta a corpului, indeosebi a coloanei vertebrale. Este importanta pozitia corpului pe care o ai in timpul somnului, pentru ca dimineata te vei trezi mult mai relaxat si odihnit.

Poate fi o alternativa excelenta chiar si atunci cand ai musafiri, iar canapeaua din living nu este tocmai confortabila. De asemenea, il poti aseza chiar si pe jos pentru ca cei mici sa se poata juca in tihna. In plus, prezinta si proprietati antibacteriene, ceea ce constituie un mare avantaj.

Dimensiunile acestui topper sunt de 140 x 200 cm, avand o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Sweet Lavender Ted este un topper confortabil pe care il poti aseza pe orice tip de suprafate, asigurand un grad de confort ridicat si un somn linistit. Clientii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc mai bine decat s-ar fi asteptat pe acest topper, l-au folosit atat pe saltele foarte tari, canapele sau chiar direct pe podea, iar de fiecare data au dormit excelent. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Material Spuma poliuretanica
Material husa Poliester
Densitate 84 g/m²
Caracteristici cheie Antibacterian
Continut pachet 1 x Topper
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Grosime 5 cm
Dimensiune (cm) 140 x 200

Topper saltea Sweet Lavender Ted, 140x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati antibacteriene
  • Confort sporit
  • Poate fi asezat pe orice tip de suprafete

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *