Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Review Sleepy Antistress Silver, 140×200 cm

Sleepy Antistress Silver este un topper foarte bun, produs in Bulgaria ce doreste sa iti asigure cele mai bune conditii pentru un somn linistit pe toata durata noptii. Dispune de doua niveluri de fermitate, fiind potrivita atat pentru cei carora le plac saltelele mai moi, cat si pentru cei care prefera saltelele mai ferme.

Nucleul topper-ului este realizat din spuma poliuretanica profilata doar pe o fata avand efect de masaj pentru o relaxare completa a corpului. Poate fi asezata atat pe o saltea, cat si pe o canapea, rolul sau  fiind acela de a spori confortul si de a asigura un somn cat mai linistit. Poate fi asezat, bineinteles, chiar si pe o saltea mai veche.

Dupa cum am mentionat la inceput, acest topper este prevazut cu doua fete ce dispun de doua fermitati diferite. Prima fata este realizata din spuma poliuretanica profilata ce ofera doua grade de fermitati, iar cea de-a doua este realizata din spuma poliuretanica ce ofera o senzatie clasica.

Husa acesteia este prevazuta cu fire de argint, iar producatorii promit chiar sa aiba efecte impotriva stresului cotidian. Important de retinut este faptul ca se poate detasa, astfel ca poate fi spalata fara probleme in masina de spalat rufe pentru o curatare si dezinfectare eficienta. Avand fermoar, este foarte usor de detasat si de curatat.

Densitatea acesteia este de 25 kg/mc si are importante proprietati antialergice si ortopedice. In plus, greutatea pe care o poate sustin eeste de 120 de kg de persoana.

Sleepy Antistress Silver are o grosime de 7 cm si masoara 140 x 200 cm.


Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Sleepy Antistress Silver este un model de topper bun, care chiar transforma dintr-o saltea veche in una confortabila pe care te poti odihni foarte bine. Clientii pot confirma acest lucru, declarand ca se odihnesc mult mai bine de cand au achizitionat acest topper, iar dimineata nu mai au dureri de spate. Recomanda cu incredere produsul si apreciaza raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica oferta de pret actuala.

Recenzii pe scurt: Sleepy Antistress Silver 140x200cm

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Husa detasabila
  • Proprietati antialergice si ortopedice
  • Husa prevazuta cu fir de argint
  • Doua grade de fermitate

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *