Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Green Future, Lavanda Therapy 14+2, Memory Arctic Gel, Super Ortopedica, Anatomica, 90×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Green Future Lavanda Therapy 90×200 cm

Green Future Lavanda Therapy este o saltea foarte intesanta, ce asigura conditiile optime pentru un somn cat mai linistit. Calitatea somnului depinde intr-o masura foarte mare de salteaua pe care te odihnesti si de calitatea acesteia. De aceea, este important sa afli cat mai multe detalii relevante despre modelul care te intereseaza, iar noi suntem aici sa te informam cat mai corect.

Salteaua Green Future este realizata din materiale de inalta calitate, pentru o rezistenta mai buna in timp. Baza acesteia este realizata din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, astfel incat sa asigure o pozitie cat mai corecta a corpului, indeosebi a coloanei vertebrale. In acest mod, nu vei mai avea probleme cu spatele, iar dimineata te vei trezi mult mai odihnit.

Tesatura saltelei este realizata din fibre moi si prezinta uleiuri esentiale de lavanda Pe partea superioara, prezinta 2 cm de spuma Green Therm Memory, cu particule Arctic Gel. Respectivul strat are capacitatea de a reactiona la caldura corporala, pentru un confort termic cat mai bun,d ar elimina si punctele de stres, pentru ca muschii sa fie relaxati pe toata durata somnului.

In plus, uleiurile esentiale de lavanda au si efecte anti-stres si anti-anxietate, fiind recomandate de specialisti. Totodata, amintim faptul ca lavanda are si proprietati antibacteriene si anti-inflamatoare, care impreuna cu particulele de gel rece reduc temperaturile ridicate, pentru un confort termic optim.

Aceasta saltea poate fi folosita pe ambele fete, dar trebuie avut in vedere faptul ca prezinta fermitati diferite. Una dintre parti este foarte ferma fiind realizata din fibre naturale din bumbac, iar cealalta parte este realizata din 2 cm de memory cu particule Arctic Gel.

Salteaua vine rulata, drept pentru care necesita 72 de ore pentru a putea fi utilizata.

Dimensiunile acesteia sunt de 90×200 cm, alaturi de o inatime de 18 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si pareri

In principiu, salteaua Green Future Lavanda Therapy este un model ce merita achiztionat intrucat indeplineste integral cerintele noastre. Concret, este ferma, dar totodata confortabila, asigurand o pozitie corecta a corpului in timpul somnului.

Clientii au adaugat faptul ca dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si nu mai au dureri de spate. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul caltiate/pret este excelent, iar aici poti consulta oferta curenta.

 

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Confort

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pro

  • confortabila
  • capsule cu lavanta
  • antialergica si antiinflamatoare
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *