Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Тopper anticeluliti Sleepy, Anticellulite Massage 7 cm, 140×190 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Anticellulite Massage este un topeper foarte interesant prin prisma proprietatilor pe care le detine, fiind fabricat in Bulgaria. Face parte din gama saltelelor anticelulita ce ofera un somn linistit si relaxant pe toata durata noptii.

Topper-ul Sleepy Anticellulite Massage este realizata din materiale de calitate care au capacitatea sa absoarba razele infrarosii, incalzind straturile inferioare ale pielii stimuland astfel microcirculatia sanguina. Prezinta un nucleu de 5 cm din spuma poliuretanica de profil ce asigura doua grade de fermitate: latura clasica si efect de masaj. Poate fi asezat pe orice orice suprafata si poate fi luat cu usurinta chiar si in vacanta.

Conform unor studii realizate de universitatea Degl Studi Di Pavia realizat pe un grup de femei cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, s-a dovedit ca topper-ul a reusit sa reduca celulele grase cu 1.15 kg si sa reduca simptomele pielii portocalie cu circa 32%.

Prima fata a saltelei este realizata din spuna poliuretanica de profil avand un nivel mediu de fermitate. Pe de alta parte, cealata fata este prevazuta din spuma poliuretanica neteda ce asigura o senzatie placuta in timpul somnului.

Topper-ul  Anticellulite Massage este realizat din materiale de inalta calitate avand importante proprietati antibacteriene si antiacariene, fiind ideal si pentru persoane care sufera de alergii sau chiar astm.

Poate sustine o greutate de pana la 120 de kg/persoana si prezinta un nivel de fermitate mediu.

Dimensiunile acestui toppper sunt de 140 x 190 cm si are o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Anticellulite Massage este un topper foarte confortabil ce poate fi asezat pe orice tip de suprafata. Clentii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Dimineata se trezesc mult mai relaxati, iar durerile de spate s-au ameliorat progresiv. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent si recomanda topper-ul si altor persoane.

Тopper anticeluliti Sleepy, Anticellulite Massage 7 cm, 140x190 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizat din materiale de calitate
  • Stimuleaza circulatia sanguina
  • Usor de intretinut
  • Confortabil si rezistent

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *