Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Тopper anticeluliti Sleepy, Anticellulite Massage 7 cm, 120×200 cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Anticellulite Massage este un model de topper foarte confortabil si intr-adevar util in orice locuinta. Indiferent ca salteaua pe care o ai in acest  moment este prea tare sau veche, acest topper te va ajuta sa iti recapeti confortul mult-dorit.

Au fost realizate experimente in laboratorul universitatii Degli Sudi Di Pavia pe un grup de femei cu varste intre 18-60 de ani, pe parcursul a 56 de nopti, de unde a rezultat ca acest topper a reusit sa reduca circa 1.15 kg din celulele grase si a diminuat cu pana la 32% simptomele pielii portocalii.

Topper-ul dispune de doua fete, o fata realizata din spuma poliuretanica de profil, avand un nivel de fermitate mediu, iar cealalta latura realizata din spuma poliuretanica neteda ce ofera o senzatie placuta.

Este realizat din materiale de inalta calitate si prezinta importante proprietati antibacteriene si antiacariene.  In plus, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 kg/persoana.

Dimensiunile topper-ului sunt de 120 x 200 cm si are o grosime 7 cm.

Concluzii si Pareri

Anticellulite Massage este un topper foarte confortabil, realizat din materiale de inalta calitate. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si au declarat ca inca dupa prima noapte au simtit diferenta. S-au trezit mult mai bine odihnit, iar progresiv, durerile de spate s-au ameliorat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Тopper anticeluliti Sleepy, Anticellulite Massage 7 cm, 120x200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizat din materiale de calitate
  • Confortabil si rezistent
  • Usor de intretinut
  • Tratament antialergic si antibacterian

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *