Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea TrioFlex, 13+3+2, Structura complexa de poliuretan, Memory foam Hi-Tech, ortopedica, 90×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

TrioFlex 13+3+2 este o saltea ferma, care nu doar ca iti asigura tot confortul de care ai nevoie, ci si o pozitie corecta, indeosebi, a coloanei vertebrale. Din punctul meu de vedere, este importanta sanatatea corpului, in primul rand, urmata de confortul resimtit. Chiar daca initial nu esti tocmai obisnuit cu o saltea ferma, cu timpul te vei obisnui si vei resimti beneficiile aduse.

Este realizata din trei straturi de spuma, avand importante proprietati ortopedice, mulandu-se pe formele corpului si asigurand o pozitie naturala a acestuia in timpul somnului: 3 cm de spuma poliuretanica High resilience, 2 cm de spuma cu memorie Hi-Tech si 13 cm de spuma poliuretanica elastica.

  • Spuma poliuretanica High Resilience prezinta proprietati ortopedice, avand structura cu celulatie deschisa, permeabila, ce permite buna circulatie a aerului prin structura sa interna. In acest fel, umezeala acumulata in timpul somnului este eliminata rapid, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa se dezvolte.
  • Spuma cu memorie Hi-Tech permite relaxarea completa a muschilor, dar si o pozitie corecta  coloanei vertebrale. In plus, se adapteaza temperaturii corpului si ofera o buna elasticitate saltelei, dar si rezistenta in timp.
  • Spuma poliuretanica elastic contribuie si ea la suportul ortopedic, nu se deformeaza si permite adoptarea unei pozitii anatomice corpului.

Husa saltelei este realizata din tricot de calitate superioara ce nu permite cearceafului sa alunece de pe suprafata sa. Mai mult decat atat, este matlasasta cu vatelina tratata anti-alergic, oferind o senzatia placuta, dar si un mediu sanatos. Aceasta husa este detasabila, drept pentru care poate fi adaugata chiar si in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca cel mai probabil saltea vine rulata si vidata, va trebui sa aspteti cel putin 6 ore dupa ce ai desfacut-o pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi data in folosinta. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg/persoana.

Dimensiunile saltelei sunt de 90 x 200 cm avand o inaltime de 19 cm si o greutate de 12 kg.

Concluzii si Pareri

TrioFlex 13+3+2 este o saltea confortabila si rezistenta, pe care o recomand cu toata increderea. Clientii sustin ca au avut o experienta foarte buna cu ea, calitatea somnului lor imbunatatindu-se radical. Mai mult decat atat, acestia sustin ca durerile de spate s-au ameliorat, iar dimineata se trezesc fresh. O recomanda si ei mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: TrioFlex 13+3+2, 90x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Ferma si confortabila
  • 3 straturi de spuma
  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *