Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea SuperOrtopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ, 180 x 200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ este o saltea superortopedica, prin urmare, vine la pachet cu un nivel de fermitate destul de mare. Nu stiu care este impresia voastra generala despre saltelele ferme, insa vreau sa atrag atentia asupra faptului ca o saltea trebuie aleasa, in primul rand, prin prisma calitatii somnului. Un somn de calitate nu inseamna numai confort, ci indeosebi si o pozitie corecta a corpului.

Salteaua in discutie este compusa din doua straturi – un strat superior din 2 cm de spuma memory Lavanda-Airfresh si un strat inferior de 14 cm din spuma poliuretanica.

Spuma memory-foam este imbogatita cu uleiuri esentiale de lavanda, ce s-au dovedit a avea importante proprietati in eliminarea stresului, dar si a starilor de anxietate. La baza saltelei, aceasta prezinta aromaterapia si materiale ecologice cu aroma de lavanda, ce degaja mun miros placut, fiind eliminat treptat in stratul de spuma.

Banda perimetrala 3D permite aerisirea optima a structurii interne, protejand-o astfel de umiditatea acumulata in timpul somnului si previne formarea mucegaiului si a bacteriiilor.

In plus, salteaua prezinta un strat de material termoregulator, antialergic si antitransporant ce se regaeste pe ambele fete, pentru un confort ridicat si un mediu mai sanatos.

Tesatura de acoperire este realizata dintr-un material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe ambele parti, cu importante proprietati antialergice, antistatice si antibacteriene, suprafata fiind intotdeauna curata.

Nici intretinerea acesteia nu ar trebui sa va ridice probleme, intrucat va fi necesara doar aspirarea si aerisirea sa periodica. In plus, pentru ca vine rulata si vidata, va trebui sa asteptati pana la 24 de ore pana va reveni la forma initiala pentru  a putea fi folosita.

Concluzii si Pareri

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ este o saltea ferma, dar confortabila, care asigura o pozitie corecta a corpului si un somn de calitate. Actualii cumparatori sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca somnul lor s-a imbunatatit realmente. Acestia considera ca a fost cea mai buna alegere, iar adaptarea de la o saltea moale la una tare a fost destul de rapida. In prezent sunt multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ 180 x 200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustinerea optima a corpului
  • Amelioreaza durerile de spate
  • Ferma si confortabila
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *