Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea SuperOrtopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ, 140 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ este o saltea ferma, dar care, in acelasi timp, reuseste sa asigure un nivel de confort ridicat. Este posibil ca multi dintre voi sa fiti obisnuiti in prealabil cu saltelele moi, iar trecerea sa vi se para mai putin obisnuita. Insa, vreau sa subliniez faptul ca o saltea moale nu este neaparat si sanatoasa, in sensul ca aceea poate nu are capacitatea de a sustine eficient corpul si coloana vertebrala precum o face o saltea ortopedica, ce este implicit si mai tare.

Salteaua superortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ este prevazuta cu doua straturi si anume un strat superior alcatuit din 2 cm de spuma Memory Lavanda-AirFresh si un strat inferior die 14 cm din spuma poliuretanica HD. Spuma memory-foam a fost imbogatita cu uleiuri esentiale de lavanda, ce determina eliminarea stresului, dar si a starilor de anxietate.  In acelasi timp, spuma vasco-elastica memory are capacitatea de a reactiona la greutatea si caldura corpului, asigurand un suport optim pe toata durata noptii, dar si un confort termic sporit. In plus, punctele de presiune sunt eliminate, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze, dar pe de alta parte va asigura si o circutie optima a sangelui.

Tesatura de acoperire este realizata din material textil matlasat cu vaelina acrilic, avand importante proprietati antistatice, antialergice si antibacteriene. Prin urmare, contribuie la protejarea suprafetei impotriva acarienilor, ciupercilor si a prafului.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, nu ar fi nimic special de facut. Este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica a acesteia, precum si intoarcerea periodica de pe o parte pe alta, inclusiv inversarea partii superioare cu cea inferioara.

Salteaua este expediata in forma rulata si vidata, astfel ca dupa ce o veti desface va trebui sa asteptati pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi data in folosinta.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 x 200 cm cu o inaltime de 18 cm si o greutate de 20 de kg.

Concluzii si Pareri

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ este o saltea ferma, iar indata ce te obisnuiesti cu ea, vei resimti diferenta intre aceasta si o saltea moale. Multi dintre cumparatori afirma ca nu s-ar mai intoarce niciodata la o saltea moale si au remarcat ca somnul lor s-a imbunatatit realmente. Durerile au inceput sa fie din ce in ce mai mici, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. Sunt multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+2 Previ 140x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Ferma si comoda
  • Asigura o pozitie corecta a corpului
  • Amelioreaza durerile de spate
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *