Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Infinity 160×200 Silver – Review complet si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua Infinity este un model ferm, dar care ofera un grad de confort ridicat, fiind prevazuta cu proprietati ortopedice, pentru un somn confortabil, dar mai ales, sanatos. Este foarte posibil si firesc, daca sunteti obisnuiti cu o saltea mai moale, aceasta sa vi se para mult prea dura. O saltea moale nu inseamna neaparat o saltea sanatoasa, fiindca de multe ori nu are capacitatea de a sustine corect corpul si de a mentine dreapta coloana vertebrala. Trecerea poate fi una destul de brusca, insa cert este ca va veti obisnui cu ea destul de rapid.

In structura sa, salteaua Infinity prezinta spuma ortopedica din poliuretan, straturi din fibra coajei nucii de cocos si straturi de latex exterioare. Stratul din spuma ortopedica din inalta densitate ofera fermitate saltelei, fiind intarita pe ambele parti cu straturi de cocos, la suprafata avand 2 cm de latex moale.

Stratul de cocos este realizat din coaja de nuca de cocos ce este uscata la soare, asezata in straturi subtiri si topita cu latex natural care alipeste firele de cocos. In acest fel, se obtine un material ferm, foarte flexibil, ce permite si o buna aerisire interna a saltelei. Latexul lichid a fost obtinut din arborele de cauciuc. Spuma ortopedica a fost realziata din poiuretan cu o tehnologie speciala a rece, iar latexul folosit reprezinta un amestec de 60% latex natural si 40% latex sintentic.

Salteaua Infinity poate sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana. Husa acesteia este detasabila, astfel ca o vei putea spala fara probleme chiar si in masina de spalat rufe.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 x 200 cm, alaturi de o grosime de 18 cm si o greutate de 20 de kg.

Concluzii si Pareri

Saltea Infinity 160×200 Silver este o saltea confortabila, ferma si care sustine eficient corpul. Cei mai mult dintre cumparatori nu au fost obisnuiti dinainte cu o saltea ferma, insa pot confirma faptul ca s-au adaptat destul de repede. In plus, au putut simti imbunatatiri atat in ceea ce priveste calitatea somnului, cat si din perspectiva problemelor cu spatele. Recomanda produsul si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Saltea Infinity 160x200 Silver

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila
  • Proprietati antibacteriene, antiacariene si antialergice
  • Realizata din materiale de calitate
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *