Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Feeling Best Sleep, 140X200 cm – Review complet si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Feeling Best Sleep este o saltea foarte confortabila care asigura somn de inalta calitate pe tot parcursul noptii. De asemenea, are rezistență în timp, iar nivelul de confort este menținut cu trecerea timpului și utilizarea intensă a acesteia.

Acest model de saltea era fabricat din materiale de înaltă calitate, cu o structură complexă pentru confort maxim. Este o combinație foarte bună intre arcuri impachetate individual, spuma foarte elastica si latex.

Este compusa, practic, din doua parti: o baza si un topper. Baza esste alcatuita din arcuri impachetate individual tip pocket fiind acoperite de doua staturi de spuma poliuretanica de inalta densitate: spuma super elastica si latex. Cele din urma asigura confortul saltelei, ce reuseste sa atinga un nivel ridicat. Arcurile sunt responsabile pentru sustinerea optima a corpului, ameliorand punctele de presiune astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet. In plus, nu vei resimti miscarile partenerului de somn in timpul noptii.

Husa acesteia este realizata din 35% vascoza si 65% poliester, ce nu va permite ceaceafului sa alunece de pe suprafata sa.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, va fi suficienta aspirarea si aerisirea sa periodica. Pe de alta parte, recomandam evitarea utilizarii de produse lichide de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea sa o degradeze iremediabil.

Poate sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana si masoara 140 x 200 cm, alaturi de o inaltime de 25 cm.

Concluzii si Pareri

Feeling Best Sleep este o saltea foarte buna, ce ofera un nivel de confort sporit si un somn linistit. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara impresionati de ea. Daca la inceput erau usor reticienti, ulterior si-au dat seama ca a fost cea mai buna alternativa. S-au odihnesc excelent pe suprafata sa inca din prima noapte, iar acum nu ar mai renunta deloc la ea. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Feeling Best Sleep 140 x 200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Combinatie intre arcuri, spuma elastica si latex
  • Foarte confortabila
  • Usor de intretinut
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *