Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ, 180 x 200 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu fiind potrivita pentru orice tip de utilizatori, inclusiv pentru cei care prezinta probleme cu spatele. In plus, reuseste sa distribuie in mod uniform greutatea pe suprafata sa, asigurand o pozitie corecta a corpului.

Acest model de saltea este realizat dintr-un strat superior de 5 cm de Memory Lavanda-AirFresh si un strat inferior de 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Datorita benzii perimetrale 3D amplasate pe marginea saltelei, aerul va patrunde in structura acesteia, permitand o buna ventilare, in asa fel incat, virusurile si bacteriile vor fi eliminate eficient.

Componentele au fost fixate prin procedeul de matlasare, iar stratul de material prezinta proprietati termoregulatoare, antitranspirante si antialergice, astfel incat sa previne supraincalzirea pe timpul noptii.

Este o saltea rezistenta in timp, ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg/persoana.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficient sa o aspirati si aerisiti periodic. In plus, se recomanda evitarea utilizarii produselor de curatare lichide pentru ca ar putea sa o deterioreze. In cazul in care salteaua vine rulata si vidata, atunci va trebui sa asteptati circa 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Modelul in discutie masoara 180 x 200 cm si are o grosime de 22 cm.

Concluzii si Pareri

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ este o saltea buna, ce ofera un nivel de confort ridicat si, implicit, un somn linistit. Actuali cumparatori sustin ca este alegerea potrivita pentru nevoile lor, astfel ca dimineata se trezesc mult mai odihniti si relaxati. De asemenea, in timp, au observat chiar si ameliorarea durerilor de spate, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ 180 x 200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *