Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Active Plus Spring, Ted, 140×200 cm – Review complet si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Active Plus Spring este o saltea potrivita pentru a iti oferi tot confortul de care ai nevoie pe care TED ne-o propune, iar noi am decis sa o analizam. Dupa cum bine stim, TED este unul dintre cei mai importanti producatori, iar produsele oferite de el sunt destul de variate si potrivite pentru orice buget.

Salteaua Active Plus Spring prezinta in sturctura sa arcuri individuale, dar si 1 cm de spuma poliuretanica. Fermitatea si confortul oferit se datoreaza, in cea mai mare parte, arcurilor individuale.

Se muleaza foarte bine pe conturul corpului si elimina punctele de presiune, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate. Totodata, tesatura de acoperire este foarte delicata si nu permite cearceafului sa alunece de pe suprafata sa. Pentru un plus de protectie, recomand cu toata increderea protectia de saltea sau chiar un topper.

Acest model de saltea masoara 140 x 200 cm, avand o grosime de 15 cm.

Concluzii si Pareri

Active Plus Spring este o saltea cu arcuri, ce ofera un confort sporit si, implicit, un somn de calitate. Actualii cumparatori se declara foarte multumiti de modul in care reusesc sa se odihneasca pe suprafata ta. Dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si relaxati, pregatiti pentru o noua zi de munca. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Recenzii pe scurt: Active Plus Spring 140x200 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sustine eficient coloana vertebrala
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Usor de inrtetinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *