Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Green Future, Lavanda Therapy 14+2, Memory Arctic Gel, Super Ortopedica, Anatomica, 160×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este o saltea din gama celor super ortopedice, care vin in ajutorul tau si iti ofera o pozitie corecta de somn, insa nivelul de fermitate al acesteia va fi unul ridicat. Daca totusi nu ai fost obisnuit pana acum cu o saltea ferma, nicio problema, te vei adapta destul de repede.

Salteaua Green Future, Lavanda Therapy 14+2 imbina claitatile ortopedice ale spume ealstice Green Form HD cu cele termice ale spumei Gren Therm Memory cu particule reci Arctic Gel. In plus, datorita uleiurilor esentiale de Lavanda, aceasta saltea prezinta si improtante proprietati antimicrobiene.

Baza saltelei este confectionata din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, reusind sa ofere o sustinere anatomica optima, dar si o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Astfel, cei care au probleme cu spatele, vor putea resimti ameliorari ale durerilor localizate in zona respectiva.

De asemenea, salteaua beneficiaza de doua nivele de fermitate: o parte ferma confectionata din fibre naturale de bumbac si o parte moale cu strat de confort de 2 cm de memory cu particule racoroase Arctic Gel.

Salteaua Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este un model rezistent, realizat din materiale de calitate, avand capacitata de a sustine o greutate de pana la 100 kg/persoana. In plus, indiferent de pozitia preferata de dormit ca este pe lateral, pe spate sau pe burta, aceasta saltea va asigura confortul de care ai nevoie.

Fiindca este expediata in stare rulata si vidata, va trebui sa astepti pana la 72 de ore dupa ce ai desfacut-o, pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficienta doar aspirarea si aersirea sa periodica.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm, avand o grosime de 18 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este o saltea ortopedica confortabila, ce ofera un suport optim intregului corp pe toata durata noptii. Clientii actuali au declarat ca sunt multumiti de saltea, chiar daca initial nu erau tocmai obisnuiti cu o saltea ferma. Indata ce s-au adaptat, durerile de spate s-au ameliorat foarte mult, iar dimineata se trezesc mult mai odihniti. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Green Future, Lavanda Therapy 14+2 160x200 cm

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Durabila si rezistenta
  • Proprietati super ortopedice
  • Confort termic
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *