Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Green Future, Lavanda Therapy 14+2, Memory Arctic Gel, Super Ortopedica, Anatomica, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este o saltea din gama celor super ortopedice, prin urmare, nivelul de fermitate va fi unul ridicat. Nu ar trebui sa reprezinta un impediment acest lucru fiindca te vei obisnui destul de rapid cu salteaua ceva mai dura decat alte modele ce nu prezinta proprietati super ortopedice.

Acest model imbina perfect proprietatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD cu cele termice ale spume Green therm Memory cu particule reci Arctic Gel, precum si proprietatile antimicrobiene ale uleiurilor esentiale de lavanda.

Baza saltelei este conceputa din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, astfel, reusind sa asigure o sustinere anatomica optima a corpului si o pozitie corecta a coloanei vertebrale, ameliorand durerile de spate. De asemenea, reactioneaza eficient la caldura corporala si se muleaza pe formele corpului, ameliorand punctele de presiune si permitand musculaturii sa se relaxe in totalitate.

Salteaua dispune de doua nivele de fermitate, o parte fiind foarte ferma cu strat de confort din fibre natural de bumbac, iar cealalta parte mai moale cu strat de confort de 2 cm din memory cu particule Arctic gel. Indiferent de pozitia preferata de dormit, ca este pe spate, pe burta sau pe lateral, te vei simti confortabil si vei avea parte de un somn linistit.

Fiindca salteaua este expediata in forma vidata si rulata, dupa ce o vei desface, va trebui sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. In ceea ce priveste intretinerea sa, recomand doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia, fara a folosi produse lichide pe suprafata sa.

Acest model poate sutine o greutate de pana la 100 de kg/persoana si are urmatoarele dimensiuni: 140 x 200 cm alaturi de o grosime de 18 cm.

Concluzii si Pareri

Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este o saltea confortabila, ce reuseste sa mentina corpul intr-o pozitie corecta, ceea ce este extrem de important. Clientii actuali sustin ca indata ce s-au obisnuit cu fermitatea sa nu ar mai inlocui-o cu alt  model si chiar reusesc sa se odihneasca foarte bine pe suprafata sa. De asemenea, au resimtit cu timpul chiar si ameliorari ale durerilor de spate, motiv pentru care o recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pre bun.

Review pe scurt: Green Future, Lavanda Therapy 14+2 140x200 cm

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati super ortopedice
  • Durabila si rezistenta
  • Confort termic
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *