Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Star Best Sleep, 160X200 cm – Review complet si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Star Best Sleep este o saltea prevazuta cu arcuri individuale foarte confortabila si rezistenta ce sustine eficient corpul si ofera conditiile optime pentru un somn linistit. Totodata, beneficiaza de un design deosebit, aspect pe care cei mai mult producatori nu pun tocmai accent.

Salteaua este prevazuta cu arcuri individuale de tip pocket si un strat generos de spuma cu memorie ce prezinta proprietati termoreglabile, pentru un confort termicsporit. Arcurile de tip pocket permit fiecarei unitati de arc sa impiedice dispersarea miscarilor partenerului in timpul somnului, asigurand un somn cat mai linistit. In plus, ofera o pozitie corecta a coloanei vertebrale ameliorand problemele in acest sens.

Fiind un model reversibil, ai posibilitatea de a alege nivelul de duritate dorit. In plus, datorita sistemului Best Sleep Air pe laterale, aerul va putea patrunde eficient in structura sa, pentru a te putea bucura de un somn cat mai sanatos. Toata umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata rapid, prevenind formarea bacteriilor si mucegaiului.

Totodata, husa este foarte usor de intretinut, avand marele avantaj de a fi detasabila, ceea ce inseamna ca va putea fi spalata chiar si in masina de rufe.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm, avand o inaltime de 25 cm.

Concluzii si Pareri

Star Best Sleep este o saltea foarte confortabila ce asigura un somn de calitate pe toata durata noptii. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca este extrem de confortabila, arata foarte bine, iar cu timpul, au putut observa ameliorari ale durerilor de spate. O recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Star Best Sleep 160x200 cm

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabila
  • Design deosebit
  • Husa detasabila
  • Sistem Best Sleep Air

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *