Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Easy Memory 14+2 Previ, 125 x 190 cm – Review detaliat si Pareri diverse

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Easy Memory 14+2 Previ este  o saltea ferma pe care marele producator Previ ne-o propune si pe care noi am testat-o si analizat-o. Poate fi o solutie eficienta si pentru cei care au probleme cu spatele, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Salteaua Easy Memory 14+2 Previ a fost realizata  din doua straturi: un strat superior compus din 2 cm de Memory Foam si un strat inferior realizat din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Spuma cu memorie are capacitatea de a reactiona la temperatura si greutatea corporala, ameliroand punctele de presiune, pentru relaxarea completa a musculaturii, dar si pentru asigurarea unei circulatii sanguine optime. Corpul capata o pozitie naturala in timpul somnului, mentinand dreapta inclusiv coloana.

In lateral a fost amplasata o banda  tridimensionala ce permite aerului sa aeriseasca eficient salteaua pentru a preveni retinerea umezelii in ea. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa adere in interiorul sau.

Tesatura de acoperire este extrem de placuta la atingere, beneficiind de micorcapsule de Aloe Vera, despre care bine  stim ca prezinta importante proprietati antiacariene si antibacteriene. Mai mult decat atat, dispune de efecte benefice si asupra organismului, mentinand un mediu curat si sanatos.

Salteaua poate sutine o greutate de pana la 120 kg de persoana. In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficient sa aspirati si sa aerisiti periodic. Evitati cat mai mult folosirea de produse lichide de curatare pe suprafata sa. In plus, pentru o uzura uniforma, intoarceti salteaua o data la trei luni de pe o parte pe cealalta, inversand zona superioara cu cea inferioiara.

Dimensiunile acesteia sunt de 125×190 cm, avand o grosime de 19 cm.

Concluzii si Pareri

Easy Memory 14+2 Previ este un model de saltea confortabil, ce ofera un nivel de fermitate ridicat, insa o pozitie corecta a corpului. Clientii sustin ca s-au obisnuit destul de repede cu nivelul sau de fermitate, chiar daca inainte au avut parte numai de saltele foarte moi. Diferenta s-a simtit destul de repede, fiindca progresiv durerile de spate s-au ameliorat, iar ei au inceput sa se simta din ce in ce mai bine. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Easy Memory 14+2 Previ 125x190 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Material tratat cu Aloe Vera
  • Sustine greutati de pana la 120 kg/persoana
  • Pozitie corecta corpului
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] sunt de 100 x 190 cm, avand o inaltime de 19 cm. De asemenea, poti gasi salteaua si in varianta 125 x 190 cm sau in varianta 160 x 190 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *