Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Novo Memory Foam 14+5 Previ, 125 x 200 cm – Review complet si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Novo Memory Foam 14+5 Previ este un model de saltea realizata din spuma cu memorie, oferind un nivel de fermitate mediu. Asigura un confort sporit si se comporta foarte bine in timp, fiind alegerea potrivita pentru cei cu o greutatea de pana la 100 kg, inclusiv pentru cei cu probleme la nivelul spatelui.

Salteaua Novo Memory Foam 14+5 Previ a fost fabricata din doua straturi: un strat superior din 5 cm de Memory Foam si un strat inferior din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Spuma vasco-elastica memory ofera o sustinere optima corpului, reactionand atat la greutatea, cat si la caldura corporala. Mai mult decat atat, spuma din interior se muleaza pe formele corpului, reusind astfel sa reduca tensiunea de la nivelul articulatiilor. In plus, amelioreaza punctele de presiune din zona genunchilor, bazinului, coatelor si umerilor, pentru ca musculatura sa se poata relaxa cat mai mult.

Mai mult decat atat, banda tridimensionala permite o ventilare optima a structurii interioare, pentru a evapora rapid umezeala acumulata in timpul somnului. In acest fel, vei preveni formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor.

Tesatura de acoperire este placuta la atingere, fiind imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, care detin importante proprietati impotriva acarienilor si microorganismelor. Mai mult decat atat, ofera o senzatie de calmare, asigurand un mediu placut si sanatos.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, va fi suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Mai mult decat atat, nu trebuie sa folositi produse chimice de curatare pe suprafata sa. Pentru a o proteja mai bine salteaua, poti opta pentru o husa de protectie sau pentru un topper. Totodata, o data la trei luni va trebui sa intorci salteaua de pe o parte pe cealalta, inversand zona superioara cu cea inferioara.

Pentru ca vine rulata, dupa despachetare, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a putea fi folosita. Totodata, aceasta masoara 125 x 200 cm avand o grosime de 22 cm.

Concluzii si Pareri

Salteaua Novo Memory Foam 14+5 Previ este un model foarte confortabil, ce asigura un somn linistit pe toata durata noptii. In acelasi timp, clientii sunt foarte multumiti de calitatea sa si declara ca inca dupa prima noapte au simtit diferenta. S-au trezit mult mai bine odihniti si relaxati, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Novo Memory Foam 14+5 Previ 125x200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Foarte confortabila
  • Imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *