Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Active Plus Comfort Memory Cool Gel – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Active Plus Comfort Memory Cool Gel este o saltea noua pe care ne-o propune marele producatori TED, despre care am discutat si in alte materiale, insa nu as vrea sa insist pe acest subiect, ci doar sa amintesc faptul ca are o experienta de peste 20 de ani in domeniu, iar portofoliul produselor sale este extrem de diversificat. In principiu, pune accent pe raportul calitate/pret pentru a fi cat mai avantajos pentru cumparator.

Salteaua Active Plus Comfort Memory Cool Gel este alcatuita din spuma Body Care sustinand eficient corpul indiferent de pozitia preferata de somn. In plus, zonele in care in general se formeaza punctele de presiune – cap, gat, umeri, spate, solduri, genunchi, musculatura reusind sa se relaxeze in totalitate, iar in acelasi timp, se va asigura o circulatie optima a sangelui.

Spuma cu memorie prezinta capsule injectate Cool Gel ceea ce va ajuta sa se mentina o temperatura corporala echilibrata pe toata durata noptii. Husa este realizata din material tricotat de inalta calitate, fiind foarte placut la atingere. In plus, acesta este prevazut cu tratament antibacterian, tinand la distanta bacteriile si alte microorganisme.

In ceea ce priveste modul de intretinere, este suficienta aerisirea si aspirarea periodica a acesteia, fara sa folositi solutii lichide sau substante chimice ce ar putea-o deteriora iremediabil.

Grosimea acestei saltele este de 17 cm. Este disponibila in urmatoarele dimensiuni:


Concluzii si Pareri

 

 Active Plus Comfort Memory Cool Gel este o saltea confortabila ce asigura cele mai bune conditii pentru a te bucura de un somn linistit. Clientii confirma acest lucru si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar din punctul lor de vedere, este alegerea optima. De asemenea, sustin ca durerile de spate s-au mai ameliorat, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. Recomanda acest model si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Saltea Active Plus Comfort Memory Cool Gel, Ted, husa antibacteriana

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Husa antibacteriana
  • Usor de intretinut
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *