Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Confort Memory 14+4 Previ, 80 x 190 cm – Review detaliat si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Confort Memory 14+4 Previ face parte din seria saltelelor cu memorie ce beneficiaza de un nivel de fermitate mediu, fiind recomandata pentru persoane cu greutatea de pana la 120 kg. In principiu, este confortabila si poti avea parte de un somn linistit cu ajutorul sau, iar lucrul cel mai important este ca poate asigura  o pozitie corecta a corpului in timpul somnului.

Salteaua Confort Memory 14+4 Previ este realizata din doua straturi si anume: un strat superior fabricat din 4 cm de Memory Foam si un strat inferior realizat din 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience. Spuma vascoelastica are capacitatea de a reactiona la greutatea corporala, asigurand un suport optim corpului in timpul somnului. Mai mult decat atat, spuma din interior se poate mula pe formele corpului, reusind astfel sa amelioreze punctele de presiune din zona coatelor genunchilor, bazinului si umerilor, astfel ca musculatura sa se poata relaxa mai bine. In acelasi timp, coloana va capata o pozitie corecta, salteaua fiind potrivita chiar si pentru cei ce sufera de scolioza, hernie sau sciatica.

In partea laterala, exista o banda tridimensionala ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul sau, evaporand astfel foarte rapid umiditatea rezultata in timpul somnului.  In acest fel, se poate evita formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor in structura saltelei. Totodata, se recomanda intoarcerea saltelei o data la trei luni pentru o uzura uniforma. Pentru a simplifica acest procedeu, a fost echipata cu manere laterale.

Referitor la intretinerea acesteia, va trebui sa o aspiri si, eventual, aerisesti periodic. Nu trebuie  folosite produse lichide de curatare, fiindca ar putea degrada-o. In plus, fiindca vine rulata si vidata, este necesar sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 80 x 190 cm, avand o grosime de 21 cm. Poate fi gasita si in varianta 100 x 190 cm, 125 x 200 cm sau 80 x 200 cm.

Concluzii si Pareri

Confort Memory 14+4 Previ este un model de saltea pe care il recomand, fiindca este capabila sa ofere tot confortul de care ai nevoie in timpul somnului. Clientii confirma acest lucru si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, fiind rezistenta si usor de intretinut. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Confort Memory 14+4 Previ 80x190 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Manere laterale
  • Spuma cu memorie
  • Banda tridimensionala

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *