Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea ergonomica Mattrex Soyamboo Ecofoam, 160x200x25 cm Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Mattrex Soyamboo Ecofoam este o saltea ergonomica prevazuta cu spuma cu memorie ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua Mattrex Soyamboo Ecofoam este un model realizat in Spania ce integreaza materiale de ultima generatie cum ar fi spuma cu memorie cu extract de bambus si adezivi ecologici. In partea superioara prezinta un strat de 7 cm de spuma cu memorie ce amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, asigura si o pozitie corecta coloanei verterbrale. Partea inferioara prezinta in structura spumei cu memorie particule de gel ce amelioreaza senzatia de caldura.

Intretinerea saltelei este foarte simpla, este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu folositi produse chimice de curatare fiindca exista riscul de a deteriora produsul. In plus, ar fi bine sa rotiti din cand in cand salteua, inversand zona superioara cu cea inferioara si intorcand-o de pe o parte pe alta.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime, avand o greutate de 23 de kg. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ergonomica Mattrex Soyamboo Ecofoam este un model confortabil si usor de intretinut ce poate oferi un somn de calitate. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata acesteia si sustin ca este comoda, foarte placuta la atingere, fiind o optiune buna pentru nevoile sale. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Mattrex Soyamboo Ecofoam 160x200x25 cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Usor de intretinut
  • Foarte confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *