Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea anatomica Mattrex Paradise Eco Foam, 180x200x25 cm Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Mattrex Paradise Eco Foam este o saltea anatomica ce ofera un nivel de fermitate mediu-mare asigurand o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. In acelasi timp, aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua anatomica Mattrex Paradise Eco Foam este un model fabricat din spuma Eliocel Microceular cu un strat de 4 cm de spuma cu memorie si ofera doua fete – una potrivita pentru sezonul cald, iar cealalta pentru sezonul rece. Materialul Air Free 3D de pe fata de vara si laterale permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei pentru o senzatie de racorire si o buna aerisire.

Materialele folosite in fabricarea acestui model prezinta certificate de calitate Oeko-Tex standard 100.

Intretinerea produsului este foarte simpla, trebuie doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil salteaua.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime, avand o greutate de 25 de kg. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua anatomica Mattrex Paradise Eco Foam este un model confortabil ce asigura o buna sustinere intregului corp pe care va puteti odihni bine. Cumparatorii sustin ca este o saltea calitativa, pe suprafata careia somnul a devenit foarte odihnitor, astfel ca dimineata se trezesc mult mai relaxati, dar mai ales, fara dureri de spate. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna si recomanda acest model de saltea si altor persoane apreciind raporutl caltiate/pret drept unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Mattrex Paradise Eco Foam 180x200x25 cm

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati anatomice
  • Usor de intretinut
  • Fete vara-iarna
  • Spuma Eliocel Microcelular

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *