Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Medicala Profilata Previ, 125 x 190 cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Medicala Profilata Previ este o saltea ferma, care face parte din gama celor ortopedice, oferind un nivel de confort ridicat si un somn de calitate. In plus, este alternativa ideala pentru cei cu greutati de pana la 120 kg.

Salteaua Medicala Profilata Previ este realizata dintr-un strat superior de 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience, reusind sa asigure o pozitie corecta corpului, mai ales spatelui, fiind recomandata si pentru cei cu probleme in aceasta zona. Sustine eficient coloana si elimina punctele de presiune. Astfel, muschii se pot relaxa, iar tu te poti bucura de un somn linistit.

Banda tridimensionala permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei, eliminand umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa adere in interiorul sau.

Este recomandat ca o data la trei luni sa intoarceti salteaua de pe o parte pe alta pentru a ii asigura o uzura uniforma. Pentru a mai usor de facut acest lucru, a fost echipata cu manere laterale.

Husa este realizata din material Jakard avand o tesatura foarte rezistenta si placuta la atingere.

Pentru intretinerea saltelei este necesara aspirarea si aerisirea periodica. In niciun caz nu folositi produse lichide pe suprafata sa. In plus, pentru ca vine rulata si vidata, va trebui sa astepti circa 24 de ore pentru a reveni la forma initiala pentru a putea fi folosita.

Dimensiunile acestui model sunt de 125 cm latime, 190 cm lungime si o grosime de 19 cm, avand o greutate de 14.4 kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Medicala Profilata Previ este o saltea confortabila, ce reuseste sa sustina eficient corpul si rezistenta. Cumparatorii actuali au declarat ca s-au odihnit bine pe suprafata sa si chiar daca este ferma, s-au adaptat rapid cu fermitatea sa. Somnul lor s-a imbunatatit foarte mult si pana in momentul de fata s-a comportat foarte bine. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Medicala Profilata Previ 125x190 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *