Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Slow Memory 14+3 Previ, 180 x 200 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Slow Memory 14+3 Previ este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu. Este confortabila si se comporta destul de bine in timp, greutatea recomandata de persoana fiind de 120 de kg. Cu alte cuvinte, fiecare membru care se odihneste pe aceasta saltea, trebuie sa aiba o greutate mai mica de 120 kg.

Salteaua Slow Memory 14+3 Previ a fost compusa din doua straturi: un strat superior realizat din 3 cm de spuma Memory Foam si un strat inferior compus din 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience. Este important de stiut faptul ca spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea, dar si caldura corpului, mulandu-se pe formele sale. Astfel, reduce punctele de presiune din zona genunchilor, bazinului, umerilor si coatelor, pentru ca muschii sa se poata relaxa complet, iar tu sa poti profita de un somn linistit. In acelasi timp, poate fi o alternativa foarte buna chiar si pentru persoanele care sufera de hernie, sciatica sau scolioza.

Lateral, exista o banda tridimensionala ce permite aerului sa ventileze foarte bine structura interioara a saltelei, astfel incat toata umezeala acumulata in timpul noptii sa fie eliminata in timp util. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu vor putea adera in structura sa.

Tesatura de acoperire a saltelei este imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, cu efecte importante asupra organismului, dar si asupra saltelei, pentru ca ofera un mediu curat.

In plus, Slow Memory 14+3 Previ detine un mod de intretinere foarte facil, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea peridica. Nu este  nevoie sa folositi produse lichide pe suprafata sa. Mai mult decat atat, este recomandat sa fie intoarsa o data la trei luna de pe o fata pe cealalta pentru o uzura cat mai uniforma.

Fiindca vine impachetata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa astepti 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si, ulterior, sa poata fi utilizata.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Slow Memory 14+3 Previ este o saltea confortabila, ce ofera conditiile optime pentru un somn de calitate. Clientii confirma si ei acest lucru si adauga ca inca dupa prima noapte s-au simtit mult mai bine. Au remarcat treptat si ameliorari ale durerilor de spate, ceea ce i-a impresionat foarte mult. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Slow Memory 14+3 Previ 180x200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 fete
  • Banda tridimensionala
  • Ameliorare puncte de presiune
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *