Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica Pocket Memory Aquagel AirFresh 7 zone Confort Previ, 125 x 200 cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Pocket Memory Aquagel AirFresh este o saltea ortopedica, prevazuta cu spuma cu memorie, dar si cu arcuri de tip pocket. Asigura un nivel de fermitate mediu, fiind capabila sa sustina o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Modelul in discutie este alcatuit din trei straturi: un strat superior format din 5 cm de Memory Aquagel Air Fresh, un strat central format din 14 cm de arculete pocket si un strat inferior alcatuit din 3 cm de spuma poliuretanica High Resilience. Fixarea tuturor componentelor s-a realizat prin matlasarea lor pe suprafata saltelei.

Pocket Memory Aquagel AirFresh dispune de manere laterale pentru o manevrare mult mai facila, putand fi intoarsa foarte usor de pe o parte pe alta. Mai mult decat atat, banda tridimensionala amplasata in lateral permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei, pentru a indeparta rapid umiditatea din ea, prevenind dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor.

In acelasi timp, spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea corpului, distribuind uniform greutatea pe suprafata sa, punctele de presiune fiind eliminate. In plus, muschii se vor relaxa, iar tu vei putea profita de un somn linistit pe tot parcursul noptii. Arcurile sunt amplasate in saculete independente si sunt impartite in 7 zone diferite de portanta, asigurand o ergonomie ridicata si adaptare optima la miscarile corpului realizate in timpul somnului. In structura sa se afla cu aproximatie 800 de arculete.

Referitor la intretinerea produsului, trebuie sa stii ca este de ajuns doar sa o aspiri si aerisesti periodic. Nu folosi sub nicio forma produse lichide pe suprafata sa.

Fiindca cel mai probabil salteaua este expediata rulata, dupa despachetare, este necesar sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni complet la forma initiala si pentru a putea fi folosita. In cazul in care vine fara sa fie rulata, o poti folosi din prima seara.

Acest model de saltea masoara 125 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime. Un avantaj ar fi si faptul ca aceasta saltea se regaseste in foarte multe dimensiuni.

Concluzii si Pareri

Pocket Memory Aquagel AirFresh este o saltea confortabila, ce se comporta bine in timp si ofera cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor. Clientii sunt foarte incantati de ea si declara ca dorm foarte bine, nu au mai avut probleme cu spatele, iar nivelul de duritate este unul potrivit. Dimineata se trezesc foarte relaxati, ceea ce ii determina sa o recomande mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: PREVI Ortopedica Pocket Memory Aquagel 125x200 cm

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Arcuri si spuma cu memorie
  • Confortabila
  • Usor de intretinut
  • Disponibila in foarte multe dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *