Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Ortopedica Eco Memory-Foam 3 cm Material Aloe Vera Fresh Previ, 90 x 200 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Eco Memory-Foam Previ este o saltea ortopedica prevazuta cu spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate mediu si un nivel de confort ridicat.Totodata, este important de mentionat faptul ca aceasta saltea este recomandata pentru persoane cu greutatea de pana la 90 de kg.

Salteaua Eco Memory-Foam Previ este prevazuta cu un strat sueprior alcatuit din 3 cm de spume cu memorie ce ofera o densitate de 50 kg/mc si un strat inferior realizat din 12 cm de spuma poliuretanica High Resilience avand o densitate de 30 kg/mc. Spuma cu memorie are capacitatea de a recationa la temperatura si caldura corpului, distribuind in mod unfiorm greutatea pe suprafata sa. Mai mult decat atat, urmeaza liniile corpului, eliberand astfel punctele de presiune din zona umerilor, genunchilor, bazinului si coatelor. In acest fel, muschii se vor putea relaxa complet, astfel incat sa va puteti bucura de un somn linistit.

Acest model de saltea este prevazut cu o husa foarte placuta la atingere, in acelasi timp, fiind imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera. Este cunoscut faptul ca Aloe Vera ofera proprietati antibacteriene si antiacariene.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficient simpla aspirare si aerisire periodica. Pe de alta parte, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata saltelei, fiindca ar putea deteriora produsul. Mai mult decat atat, pentru o uzura uniforma, se recomanda intoarcerea saltelei de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona inferioara cu cea superioara.

Pentru ca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Modelul analizat prezinta o latime de 90 cm, lungime de 200 cm si o grosime de 18 cm.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua Eco Memory-Foam Previ este un model confortabila, destul de rezistent ce poate fi o alternativa interesanta. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Au declarat ca nu este nici foarte tare, nici foarte moale, ci exact asa cum trebuie. O recomanda si altor persoane, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Eco Memory-Foam Previ 90x200 cm

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tratata cu microcapsule de Aloe Vera
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Intretinere usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *