Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Kennto Pocket Magnum 90x200x22 cm – Review si Pareri avizate

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Kennto Pocket Magnum este o saltea prevazuta cu arcuri individuale ce ofera un nivel de fermitate ridicat. Este un model potrivit pentru toate persoanele a caror greutate nu depaseste 115 kg.

Salteaua Kennto Pocket Magnum este prevazuta cu un nucleu realizat din arcuri Pocket Spring avand un diametru de 60 mm si fiind realizat din sarma otel carbon de 1.9 mm. Sunt impachetate individual in saculeti textili, TNT reanlizat din fibre nereciclate cu densitatea de 15 g/mc, invelite in spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm si densitatea de 23 kg/mc. Arcurile din dotare sunt destul de rezistente si sunt captusite in buzunare separate, ce permit miscarea individuala fiecarui arc, asigurand astfel un nivel de confort ridicat. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, lucrurile sunt foarte simple. Este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 22 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Kennto Pocket Magnum este modelul potrivit pentru toti cei care prefera saltelele cu arcuri in detrimentul celor cu spuma. Persoanele care deja au achizitionat salteaua sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie. Este o saltea destul de tare, insa nu le-a fost dificil sa se adapteze cu nivelul de fermitate, iar multi dintre ei chiar sufereau de probleme localizate la nivelul spatelui. Acum, sustin ca durerile s-au ameliorat sau, in cazul altor, chiar au disparut, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Kennto Pocket Magnum 90x200x22 cm

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati antialergice si antiacariene
  • Arcuri rezistente
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *