Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea superortopedica, Kring Luxury , Memflex, 160x200x35 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Kring Luxury Memflex este un model de saltea superortopedica realizata din arcuri impachetate si spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu spre mare. Poate fi o optiune de luat in considerare si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Salteaua superorotopedica Kring Luxury Memflex este prevazut cu miez realizat din arcuri individuale Pocket Spring cu inaltimea de 24 de cm si spuma cu memorie cool gel ce imbunateste nivelul de confort si asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Datorita proprietatilor ortopedice, salteaua asigura o sustinere eficienta a corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. In plus, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, imbunatateste si circulatia sangelui.

Kring Luxury , Memflex, 160x200x35 cm

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora produsul ireversibil.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati pana ce produsul isi revine complet la forma initiala pentru a putea fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si salteaua.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 35 cm grosime. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua superortopedica Kring Luxury Memflex este un model de calitate, ce ofera o sustinere corecta a corpului si un confort sporit. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, fiind foarte confortabila. Multi dintre ei au confirmat faptul ca durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut, iar dimineata sunt mult mai odihniti si relaxati. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Kring Luxury Memflex 160x200x35 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie pentru confort sporit
  • Usor de intretinut
  • Foarte confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *