Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

0
(0)

Salteaua Green Future Orange Memory este un model ortopedic ce asigura o buna sustinere intregului corp si un somn de calitate. Poate fi o alegere potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 120 de kg, insa mai multe detalii utile vom discuta imediat, in continuarea acestui material.

Green Future Orange Memory este formata dintr-un strat de 14 cm de spuma poliuretanica elastica si un strat de 3 cm de spuma poliuretanica Green Therm Memory HD. Aceasta ofera o pozitie ortopedica si anatomica asigurand o pozitie corecta coloanei vertebrale. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Salteaua include si un sistem de 360 de grade ce mentine un mediu uscat in timpul somnului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Aceasta funcite de aerisire este indeplinita in mare parte de matlaseul saltelei, aceasta beneficiind de un strat generos de vata cu densitatea de 400 g/mp pe ambele fete, inclusiv pe laterale. Mai mult decat atat, tesatura 3D de pe laterale sporeste ventilatia acesteia.

Puteti utiliza salteaua pe ambele fete, aceastea oferind fermitate diferite. Partea cu spuma memory este mai moale, iar cea cu spuma elastica mai ferma. Totodata, prezinta o grosime de 20 de cm si este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni pentru paturi single sau paturi matrimoniale.

Garantia cu care vine la pachet este de 3 ani. Mai mult decat atat, intretinerea ei este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisire periodica. Nu se vor folosi substante chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Green Future Orange Memory este un model ortopedic si anatomic ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca este excelenta pentru nevoile lor. Sustine bine corpul, se relaxeaza excelent, iar dimineata se trezesc fara dureri de spate si mult mai bine odihniti. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Orange Memory

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice si anatommice
  • Ventilatie optima
  • Fermitate diferita pe cele doua fete
  • Disponibila in mai multe dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *