Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea SuperOrtopedica Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ, 180 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ, 180 x 200 cm

Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ este o saltea superortopedica, ideala chiar si pentru persoanele care au probleme cu spatele. Reuseste sa asigure un confort sporit, in timp ce sustine corect coloana vertebrala, ceea ce reprezinta un aspect foarte important atunci cand discutam despre o saltea.

Salteaua Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ este compusa dintr-un strat superior de 2 cm de Memory Lavanda-Air Fresh si un strat inferior de 14 cm din spuma poliuretanica.

Gratie benzii tridimensionale, salteaua va fi aerisita eficient, protejand-o impotriva bacteriilor si mucegaiului. Va fi eliminata rapid chiar si umezeala acumulata in timpul somnului.

In plus, tesatura de acoperire este foarte placuta la atingere, fiind imbogatita cu microcapsule de lavanda tratata impotriva acarienilor si microorganismelor. Prezinta la baza aromaterapia si materiale ecologice care vor ingloba nanocapsule aroma Lavanda, emanand un miros foarte placut.

Spuma vasco-elastica memory are capacitatea de a reactiona la greutatea, dar si la temperatura corpului, astfel ca se va adapta perfect formelor corpului. In acelasi timp, reuseste sa reduca tensiunea din zona articulatiilor. Musculatura va fi complet relaxatata, iar punctele de stres din zona umerilor, coatelor si genunchilor vor fi reduse.

Cand vine vorba de intretinerea acesteia, nu va trebui sa faci nimic complicat. Este suficient sa o aspiri periodic. In acelasi timp, se recomnda sa nu utilizezi produse lichide pentru a o curata, nici macar apa. De asemenea, se recomanda intoarcerea saltelei o data la trei luna, inversand si partea superioara cu cea inferioara, pentru a asigura o uzura uniforma.

Pentru ca va fi livrata rulata, va avea nevoie de aproximativ 24 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a o putea folosi.

Masoara 180×200 cm, impreuna cu o inaltime de 18 cm si o greutate de 24 de kg.

Concluzii si pareri

Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ este o saltea foarte buna pe care, personal, o recomand. Asigura un confort sporit, sustine eficient corpul, mentinand intr-o pozitie cat se poate de corecta coalana vertebrala. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca au simtit o imbunatatire a calitatii somnului semnificativa de cand se odihnesc pe aceasta saltea. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a consulta oferta de pret actuala, poti intra aici.

Recenzii pe scurt: Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ, 180 x 200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Microcapsule de Lavanda
  • Superortopedica
  • Asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale
  • Banda tridimensionala

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *