Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Water-Foam Confort 7 Zone Diferentiate Previ, 160 x 200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Water-Foam Confort Previ este o saltea superioara din perspectiva confortului oferit si a materialelor din care este realizat, ce asigura un somn linistit pe toata durata noptii. In plus, este un produs usor de intretinut ce asigura un mediu optim chiar si pentru cei cu probleme de sanatate.

Salteaua Water-Foam Confort Previ este alcatuita din mai multe straturi: un strat de 6 cm din spuma memory-foam, un al doilea strat de 7 cm din poliuretan, urmatorul strat este realizat tot din 7 cm de poliuretan, iar ultimul strat este realizat din 3 cm din spuma Latex natural ce are 7 zone diferentiate. Practic, aceasta saltea reuseste sa fie pe placul tuturor, fiindca partea alcatuita din poliuretan este mai moale, in timp ce partea realizata din latex este mai rigida.

Pentru ca pe lateral prezinta manere, salteaua poate fi ridicata si intoarsa foarte usor de pe o parte pe alta. In plus, banda tridimensionala permite aerului sa patrunda in interiorul saltei oferindu-i o ventilatie optima. Astfel, umiditatea acumulata in timpul somnului va fi eliminata, prevenind astfe formarea mucegaiului si a bacteriilor.

Este foarte rezistenta si are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg/persoana.

Ca si beneficii majore este important de retinut faptul ca spuma vasco-elastica memory reactioneaza eficient atat la greutatea, cat si la caldura corporala. Spuma din interior se muleaza perfect pe formele corpului, reducand tensiunea de la nivelul articulatiilor. De asemenea, sustine corect coloana vertebrala asigurandu-i pozitia cea mai buna, reducand astfel probleme localizate la acest nivel.

Salteaua se aspira periodic. Este recomandata evitarea utilizarii de produse de curatare lichide pentru ar putea sa o degradeze. In plus, este bine ca o data la trei luni sa intorci salteaua de pe o parte pe alta. Pentru ca este expediata in stare rulata si vidata, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 x 200 cm, avand o inaltime de 26 cm si o greutate de 27 de kg.

Concluzii si Pareri

Water-Foam Confort Previ este o saltea foarte buna, ce ofera tot confortul de care ai nevoie si de care clientii se declara foarte multumiti. Acestia sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, este extrem de comoda, iar durerile de spate chiar s-au ameliorat. Apreciaza faptul ca exista doua nivele de fermitate in functie de partea pe care este asezata salteaua si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Water-Foam Confort Previ 160x200 cm

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • 2 nivele de fermitate
  • Rezistenta
  • Manere laterale

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *