Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex, 140x200x19cm | Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

SleepMe by TED face parte din gama saltelelor ortopedice punand la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu asigurand o buna sustinere corpului. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca greutatea maxima de persoana pe care o poate sustine este de 90 de kg.

Salteaua ortopedica SleepMe by TED este prevazuta cu un miez realizat din spuma poliuretanica de 25 kg/mc avand o grosime de 16.5 cm al carui rol este acela de a asigura o pozitie corecta in timpul somnului. Materialul saltelei este format din doua parti si anume: pe o parte prezinta spuma cu memorie cu grosimea de 1.5 cm si densitatea de 50 kg/mc, iar pe cealalta parte prezint afibre de poliester siliconizat cu densitatea de 300 g/mp asigurand multiple beneficii si chiar si senzatie de masaj.

Tesatura exterioara 3D permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei si sa elimine rapid umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, veti tine la distanta bacteriile si mucegaiul.

Inntretinerea saltelei este foarte simpla, intrucat este necesara doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil salteaua.

Dimensiunile  modelului in discutie sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime, avand o greutate de 16.8 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

SleepMe by TED este o saltea foarte populara si apreciata in randul cumparatorilor, care desi vine la pachet cu un pret mic, totusi, reuseste sa asigure un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Clientii sunt incantati de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, nivelul de fermitate oferit fiind unul optim. Corpul este sustinut foarte bine, astfel ca durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: SleepMe by TED 140x200x19cm

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Sistem aerisire
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *