Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Review: Saltea Green Future Luxuria Memory Pocket 7 zone 180 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future Luxuria Memory Pocket este o saltea prevazuta cu arcuri individuale ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort ridicat. In plus, are capacitatea de a sustine o greutate destul de mare – 130 de kg de persoana.

Salteaua Green Future Luxuria Memory Pocket este prevazuta atat cu arcuri impachetate individual de tip Pocket, cat si cu spuma elastica Green Form HD si spuma Green Therm Memory. De asemenea, ofera proprietati ortopedice si asigura o pozitie anatomica corpului, sustinand eficient corpul. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, bazinului, coatelor si genunchilor, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet, asigurand si o buna circulatie a sangelui.  Mai mult decat atat, tehnologia arcurilor 7Z Green Pocket alaturi de stratul de Green Therm Memory previne propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Husa cu proprietati antialergice este realizata din tricot de calitate, forate placuta la atingere, fiind matlasata cu vata din fibre de bumbac si fibre siliconice. Astfel, va asigura un mediu curat si sanatos, dar si un somn linistit.

Fiindca produsul vine rulat si vidat, va trebui sa asteptati circa 72 de ore, dupa despachetare, sa revina la forma initiala pentru a putea fi folosit. Recomand sa desfaceti cu grija folia de protectie, pentru a nu degrada cu obiecte taioase produsul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 28 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Green Future Luxuria Memory Pocket  este o saltea confortabila, ce ofera un somn linistit si relaxant. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care se odihnesc pe ea si sustin ca dimineata se trezesc foarte relaxati. Cei care o au de mai bine de un an confirma faptul ca este rezistenta si se comporta bine in timp. Multi dintre ei au optat si pentru o protectie pentru a preveni astfel murdarirea acesteia. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Green Future Luxuria Memory Pocket 180x200 cm

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Tratament antimicrobian
  • 7 zone
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *