Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Ortopedica Pocket Memory Aquagel AirFresh 7 zone Confort Previ, 160 x 200 cm – Review complet si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Pocket Memory Aquagel AirFresh face parte din gama saltelelor ortopedice fiind prevazuta atat cu spuma cu memorie, cat si cu arcuri de tip pocket. Ofera un nivel de fermitate mediu, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg/persoana.

Acest model de saltea a fost prevazut cu trei straturi si anume: un strat superior realizat din 5 cm de Memory Aquagel Air Fresh, un strat central realizat din 14 cm de arculete pocket si un strat inferior fabricat din 3 cm de spuma poliuretanica High Resilience. Fixarea componentelor s-a realizat prin matlasarea acestora pe intreaga suprafata a saltelei.

Salteaua Pocket Memory Aquagel AirFresh beneficiaza de manere laterale ce iti vor permite sa o manevrezi mai usor, pentru a o intoarce mai usor pe o parte pe alta sau pentru a o aranja. In plus, banda tridimensionala va permite o aerisire interna optima, eliminand umiditatea rezultata in timpul somnului, prevenind astfel formarea bacteriilor si mucegaiului.

Spuma vasco-elastica memory are capacitatea de a reactiona la greutatea corporala, distribuind in mod uniform aceasta greutate, astfel incat punctele de presiune vor fi ameliorate. In plus, musculatura se va relaxa in totalitate, astfel incat sa te poti bucura de un somn linistit pe toata durata noptii. Pe de alta parte, arcurile sunt plasate in saculete, independente unele de altele, fiind impartite in 7 zone diferite de portanta, avand o ergonomie ridicata si adaptare optima la miscarile corpului. In structura sa, se reagasesc aproximativ 800 de arculete.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficienta simpla aspirare periodica. Pe de alta parte, se recomanda evitarea produselor lichide ce ar putea degrada iremediabil salteaua.

Este posibil ca salteaua sa vina rulata si vidata. In acest caz, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a o putea folosi. Se poate intampla sa vina nerulata, iar in acest caz, o vei putea folosi inca din prima seara.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm, avand o grosime de 25 cm. Ceea ce este de apreciat la aceasta saltea este diversitatea variantelor pe care producatorii le pun la dispozitie, fiindca se gaseste in foarte multe dimensiuni.

Concluzii si Pareri

Pocket Memory Aquagel AirFresh este o saltea ortopedica realizata atat din spuma poliuretanica, cat si din arcuri pocket, ce ofera un confort sporit pe toata durata noptii. Majoritatea persoanelor care au achizitionat salteaua sustin ca se odihnesc bine pe ea, este confortabila, nivelul de duritate fiind unul potrivit, nici foarte moale, dar nici foarte tare. Totodata, sustin ca dimineata se trezesc mult mai odihniti, iar o parte dintre ei au remarcat ca durerile de spate s-au ameliorat. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Pocket Memory Aquagel AirFresh 160x200 cm

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Prevazuta cu arcuri si spuma cu memorie
  • Usor de intretinut
  • Disponibila in foarte multe dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *