Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Ortopedica Eco Memory-Foam 3 cm Material Aloe Vera Fresh Previ, 160 x 200 cm – Review si Pareri obiective

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Eco Memory-Foam Previ este un model de saltea realizata din spuma cu memorie ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, asigurand astfel un confort ridicat pe tot parcursul noptii. De asemenea, aceasta este potrivita pentru persoane cu greutatea de pana la 90 de kg.

Salteaua ortopedica Eco Memory-Foam Previ prezinta un strat superior realizat din 3 cm de spuma cu memorie avand o densitate de 50 kg/mc si un strat interior alcatuit din 12 cm de spuma poliuretanica High Resilience ce prezinta o densitate de 30 kg/mc. Spuma cu memorie reactioneaza eficient la temperatura si caldura corporala, timp in care distribuie uniform greutatea corpului pe suprafata acesteia. In plus, se muleaza pe formele corpului, eliminand punctele de presiune din zona umerilor, genunchilor, coatelor, dar si bazinului. Musculatura se poate relaxa, iar voi veti putea avea parte de un somn linistit.

Modelul in discutie beneficiaza de o husa moale si foarte placuta la atingere, fiind imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera. Acesta ofera proprietati antibacteriene si antiacariene.

Referitor la intretinerea produsului, este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul. In plus, pentru a ii oferi o uzura uniforma, recomandam intoarcerea saltelei de pe o parte cealalta, inversand inclusiv zona inferioara cu cea superioara.

Avand in vedere faptul ca salteaua vine rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 18 cm grosime.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Eco Memory-Foam Previ este un model saltea confortabila care se comporta destul de bine in timp. Clientii actuali sunt incantati de ea si foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata acesteia. Concret, au declarat ca nu este foarte tare, dar nici foarte moale, este exact cum trebuie si cum au nevoie. In plus, sustin ca ar fi si destul de rezistenta la uzura, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Eco Memory-Foam Previ 160x200 cm

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Tratata cu microcapsule de Aloe Vera
  • Intretinere usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *